Витамин B-комплекс- 50 мл.

Продукт №: G005765
Код на производителя: WN01

Витамин B, ниврити,полиневрити,капсули

За всички аспекти на регулиране и балансиране на метаболитния механизъм на тялото са необходими витамини B, действат като коензими във всички части на тялото, но са особено необходими за здрави нерви, кожа, очи, черен дроб и уста и за поддържането на добър мускулен тонус в стомашночревния тракт.В-комплекс се състои от няколко витамина, които работят много ефективно в комбинация и поддържат в добро здраве цялата нервна система.Вземайте една таблетка всеки ден за предпочитане по време на хранене.

Витамин В комплекс.

Под формата на капсули

Стимулира производството на енергия.

Поддържа правилното функциониране на нервната система.

Поддържа мускулния тонус.

Без глутен.

Хранителна добавка.

19.32лв.

Начин на приемане

1 капсула дневно с храна. 
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Каква цел има

Препоръчителна хранителна добавка за активно спортуващи и спортисти.


Странични ефекти

Продуктът има много добра толерантност, но са възможни в редки случаи при предразположени пациенти да се наблюдават сърбеж; уртикария.

Хранителни факти

Количество в опаковка 80
Съставка Грамаж Процент
Биотин 60 mcg; 0%
Витамин B1 (Тиамин) 50 mg; 0%
Витамин B12 (Кобаламин) 50 mcg; 0%
Витамин B2 (Рибофлавин) 50 mg; 0%
Витамин B3 (Ниацианамид) 50 mg; 0%
Витамин B6 (Пиродоксин) 50 mg; 0%
Пантотенова киселина 50 mg; 0%
Фолиева киселина 1 mg; 0%
Холин битартрат 50 mg; 0%
Инозитол 50 mg. 0%

За За възстановяване Виж всички 108 продуктa

Във тази категория спадат всички продукти за възстановяване след тежко физическо натоварване както и за по добро общо физическо здраве. Възстановяващите продукти е много важно да се приемат за да предотваратите разпадането на мускулните влакна.Храненето за така важното възстановяване след тренировка, следва да бъде основен приоритет за всеки сериозен атлет, а хранителните добавки неизменна част от менюто му.Веднага след тренировка, мускулите са “гладни“ за хранителни вещества като въглехидрати, протеини, витамини, минерали, както и някои мазнини. Всички те са от съществено значение за бързото възстановяване след интензивни /фитнес/ тренировки.

Коментари към Витамин B-комплекс- 50 мл.

Добави коментар
Витамин B, ниврити,полиневрити,капсули Витамин B-комплекс- 50 мл. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други За възстановяване на Webber Naturals, моля свържете се с нас на 0879202042.