Vitamin C 120 Caps.

Продукт №: G003489
Код на производителя: 16316

Витамини и минерали

  • Марка:

Този витамин е изключително важен в различни процеси в организма, като ускорява имунната система и помага на тялото да се пребори с болести и лоши фактори на околната среда. 

Витамин C, известен още като аскорбинова киселина, участва в повечето процеси в човешкото тяло, което определя и съществената му роля за здравето. Този витамин е силен антиоксидант, който предпазва клетките от вредното влияние на свободните радикали и увеличава натуралните защитни сили на тялото срещу вируси и инфекции. Освен това, витамин C е необходима съставка за изграждането на костите, зъбите и тъканите.

 


40.35лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

По една капсула на ден.

Каква цел има

За здравословен начин на живот.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 120 капсули
Съставка Грамаж Процент
Витамин C 750мг. 0%

За Витамини Виж всички 321 продуктa

Наименованието витамин се появява през 1912 г., след като американския биохимик от полски произход Казимир Функизолира от оризовите люспи съдържащо аминна група вещество (витамин В1), Витамините са нискомолекулни органични вещества, необходими в минимални количества за нормалната жизнена дейност на човека и животните. 

Коментари към Vitamin C 120 Caps.

Добави коментар
Витамини и минерали Vitamin C 120 Caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини на , моля свържете се с нас на 0879202042.