Витамин C с високи дози биофлавоноиди 100 таблетки Calivita

Продукт №: G004717
Код на производителя: FL0048

C-Plus with bioflavonoids

Витамин C с високи дози биофлавоноиди 100 таблетки Calivita съдържа витамин С заедно с биофлавоноиди, подпомагащи абсорбцията и засилващи действието му. Освен познатите положителни влияния на витамин С, съдържащия се в продукта биофлавоноид кверцетин, действа ефективно при астма и алергии. Съдържащите се в продукта съставки са само от природни източници. аблетки с високо съдържание на витамин C (500 mg) за повишаване на физическата активност, устойчивостта срещу заразни заболявания, простуда и грип. Забавеното освобождаване гарантира пулното му усвояване от организма. Под формата на филм т-таблетки. Изцяло от естествени вещества.


Дозировка:
1 таблетка дневно или по лекарско предписание

Съдържание:
75 мг - Витамин C
100 мг - Шипки
100 мг - Биофлавоноиди


29,08 лв. 16.80лв.

Начин на приемане

1 таблетка дневно

Каква цел има

За повишаване на физическата активност, устойчивостта срещу заразни заболявания, простуда и грип.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 100
Количество в опаковка 100
Количестно на доза 1.00
Съставка Грамаж Процент
Витамин C 75mg 0%
Цитрусови Биофлавоноиди 100мг 0%

За Витамини Виж всички 321 продуктa

Наименованието витамин се появява през 1912 г., след като американския биохимик от полски произход Казимир Функизолира от оризовите люспи съдържащо аминна група вещество (витамин В1), Витамините са нискомолекулни органични вещества, необходими в минимални количества за нормалната жизнена дейност на човека и животните. 

Коментари към Витамин C с високи дози биофлавоноиди 100 таблетки Calivita

Добави коментар
C-Plus with bioflavonoids Витамин C с високи дози биофлавоноиди 100 таблетки Calivita не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини на CaliVita, моля свържете се с нас на 0879202042.