Витамин C-1000 х 100 капсули Now Foods

Продукт №: G001949
Код на производителя: 0690

Имуностимулатор

Витамин C-1000 х 100 капсули Now Foods e едно от най-важните хранителни вещества в природата. Той е още познат като аскорбинова киселина. Нито един друг витамин не оказва толкова благоприятен ефект върху човешкото тяло. Витамин C е водно разтворим и е незаменим, защото тялото не може да го произведе и трябва да се приема ежедневно. Витамин C e важен антиоксидант, който съдейства за здравословното състояние на зъбите, венците, костите. Витамин C Помага при заздравяването на раните и фрактурите. Предотвратява появата на скорбут, изгражда устойчивост при инфекции, заздравява кръвоносните съдове, спомага при абсорбирането на желязото. Витамин C спомага за образуването на азотен оксид и намаляването нивата на кортизола. Освен това е важен за синтезата на колаген, вътреклетъчния сегмент, който поддържа устойчивостта на тъканите. Предовратява преобразуването на нитратите (цигарен дим, смог, бекон, някои зеленчуци) в ракопричиняващи вещества.

Начин на употреба: Една капсула сутрин с храната.


43,14 лв. 30.00лв.

Начин на приемане

Приемайте по 2 таблетки на ден заедно с храна.

Каква цел има

За възстановяване на органозма и като силен имуностимулатор.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 125 дози
Количество в опаковка 100 капсули
Количестно на доза 0.80 капсули
Съставка Грамаж Процент
Витамин C 1000 мг 0%

За Витамини Виж всички 321 продуктa

Наименованието витамин се появява през 1912 г., след като американския биохимик от полски произход Казимир Функизолира от оризовите люспи съдържащо аминна група вещество (витамин В1), Витамините са нискомолекулни органични вещества, необходими в минимални количества за нормалната жизнена дейност на човека и животните. 

Коментари към Витамин C-1000 х 100 капсули Now Foods

Добави коментар
Имуностимулатор Витамин C-1000 х 100 капсули Now Foods не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.