Vitamin C-500 мг plus Echinacea 100 капс Nature's Bounty

Продукт №: G003530
Код на производителя: NB-065421

Витамин С + Ехинацея

Хранителната добавка ВИТАМИН С ( Vitamin – C )  е важен витамин при защитата на организма от инфекции, засилва имунната система и помага в растежа и възстановяването на костите и тъканите. Той е основен компонент в производството на  колаген и анти-стресови хормони. Понижава кръвното налягане и предпазва от развитие на артеросклероза. Недостигът на Хранителната добавка  витамин С може да предизвика депресивни състояния, което изисква употребата на така важните суплементи като хранителни добавки.

 

Хранителните добавки като VitaminC са изключително важни, ако сте претърпели хирургически намеси или сериозно възпаление. Основно Витамин С е познат като силен антиоксидант. Той помага на организма да се бори със свободните радикали, а също така поддържа функцията на имунната и сърдечно-съдовата система.


30,25 лв. 20.00лв.

Начин на приемане

Приемайте по 2 капсули на ден със храна.

Каква цел има

За силна имунна система и за добро здраве.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 50 дози
Количество в опаковка 100 капсули
Количестно на доза 2.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Витамин C 500 мг 0%

За Витамини Виж всички 321 продуктa

Наименованието витамин се появява през 1912 г., след като американския биохимик от полски произход Казимир Функизолира от оризовите люспи съдържащо аминна група вещество (витамин В1), Витамините са нискомолекулни органични вещества, необходими в минимални количества за нормалната жизнена дейност на човека и животните. 

Коментари към Vitamin C-500 мг plus Echinacea 100 капс Nature's Bounty

Добави коментар
Витамин С + Ехинацея Vitamin C-500 мг plus Echinacea 100 капс Nature's Bounty не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини на Nature's Bounty, моля свържете се с нас на 0879202042.