Витамин С - 500 мг с шипки 100 таблетки

Продукт №: G005965
Код на производителя: 099466

Витамин С с вкус на шипки

  • Марка: GNC

Хранителната добавка ВИТАМИН С ( Vitamin – C )  е важен витамин при защитата на организма от инфекции, засилва имунната система и помага в растежа и възстановяването на костите и тъканите. Той е основен компонент в производството на  колаген и анти-стресови хормони. Понижава кръвното налягане и предпазва от развитие на артеросклероза. Недостигът на Хранителната добавка  витамин С може да предизвика депресивни състояния, което изисква употребата на така важните суплементи като хранителни добавки.

 

Хранителните добавки като VitaminC са изключително важни, ако сте претърпели хирургически намеси или сериозно възпаление. Основно Витамин С е познат като силен антиоксидант. Той помага на организма да се бори със свободните радикали, а също така поддържа функцията на имунната и сърдечно-съдовата система.


21,85 лв. 17.80лв.
Поръчай на:

Хранителни факти

Дози в опаковката 50 дози
Количество в опаковка 100 таблетки
Количестно на доза 2.00 таблетки

За Витамини Виж всички 321 продуктa

Наименованието витамин се появява през 1912 г., след като американския биохимик от полски произход Казимир Функизолира от оризовите люспи съдържащо аминна група вещество (витамин В1), Витамините са нискомолекулни органични вещества, необходими в минимални количества за нормалната жизнена дейност на човека и животните. 

Коментари към Витамин С - 500 мг с шипки 100 таблетки

Добави коментар
Витамин С с вкус на шипки Витамин С - 500 мг с шипки 100 таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини на GNC, моля свържете се с нас на 0879202042.