Витамин Д сух 400 IU х 100 капсули

Продукт №: G004630
Код на производителя: 40141

Продукт на растителна и билкова основа

Витамин D помага на тялото да регулира пренасянето на калция от храносмилателната система, чрез кръвоносната система и стига до мозъка на костите. Витамин D също така подпомага и за задържането на калция и фосфора в тялото. Nature’s Way е първата марка на хранителни добавки, притежаващ модерно фармацевтично-лицензирано предприятие, отговарящо на стандарт GMP (добри производствени практики).


18,06 лв. 14.50лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по една капсула дневно.

Каква цел има

За укрепване на здравето и имунната система.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 капсули
Съставка Грамаж Процент
Витамин D 400IU 0%

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Витамин Д сух 400 IU х 100 капсули

Добави коментар
Продукт на растителна и билкова основа Витамин Д сух 400 IU х 100 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.