Витамин D-5000 IU 240 дражета Now Foods

Продукт №: G001883
Код на производителя: 0373

Витамин Д

Витамин D-5000 IU 240 дражета Now Foods доставят този ключов витамин в силно-усвояваща се течна форма. Витамин D обикновено се получава от храната или се произвежда от кожата чрез ултравиолетовата енергия на слънцето.

Въпреки това, наличието му в храната е ограничено. Тъй като все повече хора избягват излагане на слънце, витамин D става още по-необходим, за да се гарантира, че тялото ви получава адекватно количество.

  • Най-висока ефикасност
  • Помага за поддържането на здрави кости
  • Поддържа имунната система
  • Хранителна добавка

Витамин D спомага при профилактиката на различни онкологични заболявания като рак на правото и дебелото черво. Една от най-важните му функции е да регулира нивата на калций в кръвта и да се грижи за костната плътност.Освен това витамин D се използва при профилактиката и лечението на рахит, при остеопороза, косопад, мокреща екзема, за зарастване на рани и язви. Витамин D е важен при тежки физически натоварвания, синтеза на белтъчини и производството на АТФ.Витамин D на NOW Foods е награден с Vity Award (най-престижната награда в САЩ за добавки) за най-добър отделен витаминен продукт за 2008 и 2009 г.


Начин на употреба: Като хранителна добавка, приемайте по 1 драже на всеки 3 дни с храна, съдържаща мазнини, или както е указано от вашия лекар.

89,06 лв. 63.00лв.

Начин на приемане

Приемайте едно драже на ден препоръчително е да е сутрин с храната.

Каква цел има

Спомага за регулирането нивата на калций в кръвта и да се грижи за костната плътност. 

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 240 дози
Количество в опаковка 240 дражета
Количестно на доза 1.00 дражета
Съставка Грамаж Процент
Витамин D 5000 IU 0%

За Витамини Виж всички 321 продуктa

Наименованието витамин се появява през 1912 г., след като американския биохимик от полски произход Казимир Функизолира от оризовите люспи съдържащо аминна група вещество (витамин В1), Витамините са нискомолекулни органични вещества, необходими в минимални количества за нормалната жизнена дейност на човека и животните. 

Коментари към Витамин D-5000 IU 240 дражета Now Foods

Добави коментар
Витамин Д Витамин D-5000 IU 240 дражета Now Foods не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.