Vitamin E 400 IU 100 Softgels

Продукт №: G002524
Код на производителя: 16132

Витамин Е

Vitamin E е естествен антиоксидант, богат на токоферол. От тази хранителна добавка Vitamin E  зависят репродуктивните процеси в организма.Той забавя процеса на стареене и неутрализира свободните радикали. Като антиоксидант тази хранителна добавка предпазва мембраните на клетките от натрупване на токсични продукти каквато е например млечната киселина.  Участва в процеса на сентеза на хемоглобина и белтъците, растежа на клетките и доставянето на кислород до тях. 


44,53 лв. 34.00лв.

Начин на приемане

По 1 капсула дневно с храна.

Каква цел има

За по-добро физическо здраве и подпомага за добро усвояване на белтъците.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 100 дози
Количество в опаковка 100 таблетки
Количестно на доза 1.00 таблетки
Съставка Грамаж Процент
Витамин E (Токоферoл) 400 IU 1333%

За Антиоксиданти Виж всички 253 продуктa

Антиоксидантите са група биохимични вещества, действащи благоприятно na човешкия организъм. Те са нискомолекулни съединения, попадащи в организма чрез различни хранителни продукти и добавки. Основното свойство на тези вещества е унищожаването на свободните радикали в организма, като токсини, тежки метали,токсични съединения, които отделят отровни оксиди. Те се свързват със свободните радикали и спират вредното им влияние върху организма. Като антиоксиданти можем да определим различни видове органични и неорганични съединения, като: Аскорбинова киселина (Витамин C), Витамин Е, Флавоноидни вещества,Фелурова киселина и още много други. Антиоксидантите действат и като имуностимулатори предпазват и подържат важни функции на организма.

Коментари към Vitamin E 400 IU 100 Softgels

Добави коментар
Витамин Е Vitamin E 400 IU 100 Softgels не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Антиоксиданти на HAYA Labs, моля свържете се с нас на 0879202042.