Витамин С 300 мг с биофлавоноиди 120 таблетки Calivita

Продукт №: G004714
Код на производителя: CV0158

C 300 Plus

Витамин С 300 мг с биофлавоноиди 120 таблетки Calivita включват по-висока доза витамин C със забавено освобождаване. Продуктът осигурява по-продължително антиоксидантно действие, по-здрави вени, стави и кожа, по-силна имунна система – най-добрият възможен избор за всеки ден от годинат.

Препоръчва се:

  • На всеки за укрепване на имунната система
  • Заради способността му да защитава организма срещу оксидативния стрес: на активни и пасивни пушачи; на живеещите в големи градове със замърсен въздух

 

Главна активна съставка на формулата е витамин C от натурални източници (цитруси). Витамин С е добре известен с положителните си ефекти. Той е жизненоважен антиоксидант, спомагащ предпазването на клетките от свободните радикали. Укрепва и поддържа правилното функциониране на имунната система, като повишава устойчивостта на организма към респираторни заболявания, бактерии и вируси. Витамин С е изключително необходим за нервната система и може да стимулира занижените от възрастта когнитивни способности. Освен това витамин С участва в поддържането на нормалната структура на кръвоносните съдове и ускорява растежа на съединителната тъкан, като по този начин подпомага заздравяването на рани. Също така, той е необходим за правилното функциониране сърдечно-съдовата и нервната система, участва в изграждането на костите, колагена и хрущяла, както и при синтеза на хормоните на надбъбречните жлези. Предпазва здравето на венците, кожата, костите и хрущялите.


Дозировка:
1 таблетка дневно

Съдържание:
300 мг - Витамин C
100 мг - Шипки
30 мг - Цитрусов биофлавоноид

Внимание:

  • При съхранението на продукта да се има предвид че витамин С е чувствителен към топлина и светлина
  • Ако сте имали бъбречни камъни, консултирайте се с лекар преди да го ползвате.
  • Приемът на високи дози биофлавоноиди може да предизвика диария
  • Хранителните добавки не могат да заместят балансираното, разнообразно хранене, нито здравословния начин на живот
  • Да се съхранява на място, недостъпно за деца
  • Да не се превишава препоръчваната дневна доза

55,28 лв. 31.20лв.

Начин на приемане

1 таблетка дневно

Каква цел има

По-здрави вени, стави и кожа, по-силна имунна система

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 120
Количество в опаковка 120
Количестно на доза 1.00
Съставка Грамаж Процент
Витамин C 300мг 0%

За Витамини Виж всички 321 продуктa

Наименованието витамин се появява през 1912 г., след като американския биохимик от полски произход Казимир Функизолира от оризовите люспи съдържащо аминна група вещество (витамин В1), Витамините са нискомолекулни органични вещества, необходими в минимални количества за нормалната жизнена дейност на човека и животните. 

Коментари към Витамин С 300 мг с биофлавоноиди 120 таблетки Calivita

Добави коментар
C 300 Plus Витамин С 300 мг с биофлавоноиди 120 таблетки Calivita не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини на CaliVita, моля свържете се с нас на 0879202042.