ВИТАМИН С 500 MG 100 ТАБЛЕТКИ

Продукт №: G005393
Код на производителя: MV - 23

ПОДПОМАГА ИМУННАТА СИСТЕМА

Витамин С е необходим за правилното развитие на организма, тъй като е свързан с редица процеси в тялото. Участва в образуването на колаген и благоприятства състоянието на зъбите, костите, както и процесите на кръвосъсирване, има чудесен ефект за  доброто състоянието на зъбите, костите, както и процесите на кръвосъсирване.  


В продукта допълнително са добавени: стеаринова киселина, микрокристална целулоза, силициев диоксид, магнезиев стеарат и талк.

Продуктът не съдържа: захар, натрий, мая, соя, яйца, пшеница, млечни продукти, глутен, царевица, аромат, изкуствени оцветители или аромати и консерванти.16.51лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по 1 таблетка на ден с храна.

Каква цел има

За поддържане на имунитета.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 100 дози
Количество в опаковка 100 таблетки
Количестно на доза 1.00 таблетки
Съставка Грамаж Процент
Витамин C 500mg 0%

За Витамини Виж всички 321 продуктa

Наименованието витамин се появява през 1912 г., след като американския биохимик от полски произход Казимир Функизолира от оризовите люспи съдържащо аминна група вещество (витамин В1), Витамините са нискомолекулни органични вещества, необходими в минимални количества за нормалната жизнена дейност на човека и животните. 

Коментари към ВИТАМИН С 500 MG 100 ТАБЛЕТКИ

Добави коментар
ПОДПОМАГА ИМУННАТА СИСТЕМА ВИТАМИН С 500 MG 100 ТАБЛЕТКИ не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини на MASON VITAMINS, моля свържете се с нас на 0879202042.