Витамин С BigFriends за деца портокал 250 мг 90 дъвчащи таблетки

Продукт №: G005199
Код на производителя: 1395

Естествен продукт за бързо зарастване Natural Factors

Витамин С BigFriends за деца портокал 250 мг 90 дъвчащи таблетки стимулират съпровителните сили на организма, подобряват жизнеността и допринасят за бързото възстановяване по време или след боледуване.

При отслабване на съпротивителните сили на организма:

Нецелесъобразният хранителен режим, недостигът на ценни хранителни вещества, прекомерният прием на антибиотици и други медикаменти, замърсената околна среда и др., са фактори, които отслабват детския организъм. А децата с отслабен имунитет са много по-податливи на настинки и грип, и освен това по-бавно и по-трудно се възстановяват след такива състояния.

Витамин С Bigfriends® за деца подпомага нормалното функциониране на имунната система и допринася за устойчивостта на детския организъм срещу множество неблагоприятни фактори.

Витамин С Bigfriends® за деца оказва общо укрепващо действие и ускорява възстановяването при състояния, придружени с кашлица, хрема, зачервено гърло, висока температура и др.

Витамин С Bigfriends® за деца увеличава енергията и повишава тонуса.

При недостиг на витамин С:

Дефицитът на витамин С, води до кървене на венците, анемични състояния, бледост и др. За да не настъпят усложнения, това състояние не бива да се подценява.

Витамин С Bigfriends® за деца компенсира недостига на витамин С в организма. Оказва благоприятно въздействие върху състоянието на венците и намалява риска от увреждане или загуба на зъбите.

Витамин С Bigfriends® за деца допринася за усвояването на калция и възстановяването на тъканите.

Приложение:
Всяка таблетка осигурява необходимата дневна доза витамин С.

Забележки:
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Странични ефекти:
Няма наблюдавани.

Дозировка:
За деца над 1 година по 1 таблетка дневно.

Съдържание: в 1 табл. дн. доза
Витамин С (натриев аскорбат/аскорбинова киселина) 250 mg 250 mg


Други съставки: Екстракт от ксилитол, естествени аромати (портокал, мандарина, праскова), оранжев цвят (екстракт от червен пипер, анато, куркума), растителен магнезиев стеарат (лубрикант), портокалова кора, лимонена киселина, екстракт от цитрусови плодове, шипки, силициев диоксид.

Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители и подсладители, царевица, млечни продукти, нишесте, пшеница или мая.


26,06 лв. 19.70лв.

Начин на приемане

Препоръчителната дневна доза е 1 таблетка витамин С на ден, за деца над 1 година.

Каква цел има

За осигуряване на необходимата нужда от витамин С при деца над 1 година.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 90 дози
Количество в опаковка 90 таблетки
Количестно на доза 1.00 таблетки
Съставка Грамаж Процент
Витамин C 250mg 0%

За Витамини Виж всички 321 продуктa

Наименованието витамин се появява през 1912 г., след като американския биохимик от полски произход Казимир Функизолира от оризовите люспи съдържащо аминна група вещество (витамин В1), Витамините са нискомолекулни органични вещества, необходими в минимални количества за нормалната жизнена дейност на човека и животните. 

Коментари към Витамин С BigFriends за деца портокал 250 мг 90 дъвчащи таблетки

Добави коментар
Естествен продукт за бързо зарастване Natural Factors Витамин С BigFriends за деца портокал 250 мг 90 дъвчащи таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини на NATURAL FACTORS, моля свържете се с нас на 0879202042.