ВИТАМИН С ГОРСКИ ПЛОДОВЕ 500 MG 180 ДЪВЧАЩИ ТАБЛЕТКИ

Продукт №: G005018
Код на производителя: NF - 03

Хранителна добавка с витаминен комплекс за деца

Витамин С е необходим за нормалното развитие и поддържане на костите, хрущялите и венците. Естествено ароматизиран и подсладен, Този 100% натурален, плодов витамин С за деца и възрастни под формата на дъвчащи таблетки е направен с естествени аромати и подсладители, съдържа и биофлавоноиди.


Допълнителни съставки: Декстроза , фруктоза, плодови аромати (манго, маракуя и праскова), растителен магнезиев стеарат (лубрикант), естествен цвят (червено зеле), лимонена киселина, силициев диоксид. Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители и подсладители, царевица, млечни продукти, нишесте, пшеница или мая.  


34.73лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

По една таблетка на ден.

Каква цел има

За укрепване на имунната система при деца и възрастни.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 180 дози
Количество в опаковка 180 таблетки
Количестно на доза 1.00 таблетки
Съставка Грамаж Процент
Витамин C 500mg 0%
Цитрусови Биофлавоноиди 2.8mg 0%

За Витамини Виж всички 321 продуктa

Наименованието витамин се появява през 1912 г., след като американския биохимик от полски произход Казимир Функизолира от оризовите люспи съдържащо аминна група вещество (витамин В1), Витамините са нискомолекулни органични вещества, необходими в минимални количества за нормалната жизнена дейност на човека и животните. 

Коментари към ВИТАМИН С ГОРСКИ ПЛОДОВЕ 500 MG 180 ДЪВЧАЩИ ТАБЛЕТКИ

Добави коментар
Хранителна добавка с витаминен комплекс за деца ВИТАМИН С ГОРСКИ ПЛОДОВЕ 500 MG 180 ДЪВЧАЩИ ТАБЛЕТКИ не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини на NATURAL FACTORS, моля свържете се с нас на 0879202042.