ВИТАМИН С - с ШИПКА 1000 мг х 90 капс - SWA

Продукт №: G003941
Код на производителя: SW1054

витамини-и-минерали

SWANSON VITAMINS Увеличава абсорбцията на некръвното желязо, допринася за нормалното образуването на колаген и нормалната функция на костите, зъбите, хрущялите, кожата и кръвоносните съдове, помага за нормалното функциониране на нервната система, каткто и за нормално функциониране на енергийно неустойчив метаболизъм и за  нормалното функциониране на имунната система.


23.51лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

един до два пъти на ден с вода и храна

Каква цел има

Допринася за нормалното функциониране на нервната система,за нормалното функциониране на имунната система.
и за нормално функциониране на енергийно неустойчив метаболизъм.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 90
Количество в опаковка 90
Количестно на доза 1.00
Съставка Грамаж Процент
Витамин C 1000mg 0%

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към ВИТАМИН С - с ШИПКА 1000 мг х 90 капс - SWA

Добави коментар
витамини-и-минерали ВИТАМИН С - с ШИПКА 1000 мг х 90 капс - SWA не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на SWANSON, моля свържете се с нас на 0879202042.