ВИТАМИН С ТРОПИЧЕСКИ ПЛОДОВЕ 500 MG 90 ТАБЛЕТКИ

Продукт №: G005019
Код на производителя: NF - 04

Хранителна добавка с витаминен комплекс за деца

Витамин С е необходим за нормалното развитие и поддържане на костите, хрущялите и венците. Естествено ароматизиран и подсладен, Този 100% натурален, плодов витамин С за деца и възрастни под формата на дъвчащи таблетки е направен с естествени аромати и подсладители, съдържа и биофлавоноиди. Подсилва имунната система, дава енергия и сила.


Допълнителни съставки: Декстроза , фруктоза, плодови аромати (манго, маракуя и праскова), растителен магнезиев стеарат (лубрикант), естествен цвят (червено зеле), лимонена киселина, силициев диоксид. Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители и подсладители, царевица, млечни продукти, нишесте, пшеница или мая.  


30.14лв.

Начин на приемане

По 1 таблетка дневно.

Каква цел има

За подсилване на имунната система.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 90 дози
Количество в опаковка 90 таблетки
Количестно на доза 1.00 таблетки
Съставка Грамаж Процент
Витамин C 500mg 0%
Цитрусови Биофлавоноиди 2.8mg 0%

За Витамини Виж всички 321 продуктa

Наименованието витамин се появява през 1912 г., след като американския биохимик от полски произход Казимир Функизолира от оризовите люспи съдържащо аминна група вещество (витамин В1), Витамините са нискомолекулни органични вещества, необходими в минимални количества за нормалната жизнена дейност на човека и животните. 

Коментари към ВИТАМИН С ТРОПИЧЕСКИ ПЛОДОВЕ 500 MG 90 ТАБЛЕТКИ

Добави коментар
Хранителна добавка с витаминен комплекс за деца ВИТАМИН С ТРОПИЧЕСКИ ПЛОДОВЕ 500 MG 90 ТАБЛЕТКИ не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини на NATURAL FACTORS, моля свържете се с нас на 0879202042.