Vita-T Men's Multivitamin 90 Caps.

Продукт №: G004370
Код на производителя: 16238

Мултивитаминна добавка за мъже

  • Марка:

Продуктът съдържа Витамин С, който действа благоприятно на имунната система и подпомага достигането на кислород до мозъка. Освен това, той подпомага деленето на клетките и помага за заздравяване на костите.

Витамините A и D са полезни за предотвратяване на инфекции и за защита на хипофизата и щитовидната жлеза. Когато витамините С и Е се комбинират, те действат като силен антиоксидант при високоинтензивни тренировки. 

Витамин В помага за правилното функциониране на храносмилателната система, има благоприятно действие върху зрението и кожата и подпомага ускоряването на метаболизма.

Vita-T Men's Multi-Vitamin помага за нарастването на мускулната маса и отстранява холестерола, който вреди на организма и редуцира риска от сърдечни намалявания.

В продуктът се съдържат още включва магнезий, цинк, селен, манган, хром, молибден, калий и бор, коите помагат за подобряването на цялостното благосъстояние и са особено полезни за нервната система и дейността на сърцето.

Екстрактите от мака, еурикома лонгифолиа, епимедиум, сао палмето, сафед мюсли и пигеум африканум помагат за ускореното производство на тестостерон, което значи по-бързо и ефективно покачване на мускулната маса. Освен това, те подпомагат половите функции и защитават простатата.

Множеството други съставки в продукта подпомагат усвояването на хранителни вещества, поддържат имунната система в нейните оптимални нива и имат мощно антиоксидантно действие.


80.71лв.

Начин на приемане

Приемат се 3 капсули веднъж на ден - сутрин на гладно.

Каква цел има

  • За покачване на мускулната маса.
  • За подобряване на половата функция.
  • За увеличаване нивата а тестостерон.
  • За отстраняване на токсините от тялото.
  • За поддържане на костите и имунната система.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 30
Количество в опаковка 90 капсули
Количестно на доза 3.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Kалий 52 мг. 0%
Биотин 300 мкг. 0%
Витамин B1 (Тиамин) 10 мг. 0%
Витамин B12 (Кобаламин) 15 мкг. 0%
Витамин B2 (Рибофлавин) 1 мг. 0%
Витамин B5 (Пантенол) 20 мг. 0%
Витамин B6 (Пиродоксин) 10 мг. 0%
Витамин C 300 мг. 0%
Витамин D 1000 IU 0%
Витамин E (Токоферoл) 30 IU 0%
Витамин K (Менадион) 20 мкг. 0%
Витамин А 2525 IU 0%
Магнезий 40 мг. 0%
Манган 500 мкг. 0%
Селен 45 мкг. 0%
Фолиева киселина 400 мкг. 0%
Хром 60 мкг. 0%
Цинк 15 мг. 0%

За Хормонно-стимулиращи продукти Виж всички 137 продуктa

Тези продукти  са едни от най-важните хормони за изграждане на мускулите. С покачването и стимулирането на хормоналните баланси в органоизма ни тези продукти спомагат за пълноценно покачване на мускулна маса. Хормоните в тялото ни са важна част за функционирането на всеки един организъм всички тези функции допринасят за различни процеси и предпазват организма. Най често срещания хормон е тестостеронът и естрогена. Тестостерона е мъжки хормон повишаването на нивата му преминават в женски хормон естроген. 

Коментари към Vita-T Men\'s Multivitamin 90 Caps.

Добави коментар
Мултивитаминна добавка за мъже Vita-T Men's Multivitamin 90 Caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Хормонно-стимулиращи продукти на , моля свържете се с нас на 0879202042.