Вода с нисък деутерий и висок стабилизиран кислород 50мл Calivit

Продукт №: G004919
Код на производителя: CV0164

Low Deuterium Oxy Crystal

Вода с нисък деутерий и висок стабилизиран кислород 50мл Calivitа представлява концентрат на магнитно структурирана вода с ниско съдържание на деутерий, обогатена със стабилизиран кислород. Благодарение на своите характеристики тя може да повлияе благоприятно транспорта на кислород в кръвта и клетките, да подобри нашето общо състояние, концентрация и работоспособност.

Нейната добре подредена физическа структура осигурява допълнителна енергия и кислород. Посредством структурните промени на водата в тялото, тя допринася за хармонизиране на физическите и химически процеси, които се извършват в организма.

Магнитно структурираната вода е с по-висока плътност от обикновената вода. Тя повишава стабилността на молекулите и спомага за поддържане на стабилността на клетките.

Стабилизираният кислород подобрява снабдяването на клетките с кислород, активизира метаболизма, изпълва тялото с енергия, подпомага абсорбцията и усвояването на витамините, минералите и билките, подобрява спортните постижения.

Водата с намалено съдържание на деутерий забавя процеса на клетъчно деление, т. е., “остаряването” на тялото. Същевременно, по този начин се намалява честотата на неправилните деления на клетките. Редовната консумация на вода с намалено съдържание на деутерий, обогатена със стабилизиран кислород, може да подпомогне и процесите на детоксикация.

Силата на водата:

Вода и кислород в достатъчни количества и с адекватно качество са безусловно необходими за живота на човека. Нашето тяло и клетките ни се нуждаят от тях за да съхранят здравето си и да се обновяват.

Основата на водата:

Поради голямото количество отпадъци и замърсяването на околната среда чистата питейна вода става все по-рядко съкровище, без което, обаче, не можем да съществуваме. Водата пренася различни хранителни вещества (витамини, минерални соли) до клетките. Тя участва също така и в процесите на дишане и терморегулация.

Подобно на водата, кислородът също е жизнено необходим за нас. Кислородът помага на организма да изгражда и поддържа силна и здрава имунна система. През последните години, обаче, съдържанието на кислород във въздуха непрекъснато намалява; следователно ние получаваме все по-малко от него.

Питейната вода с недобро качество, замърсеният въздух, нездравословният начин на живот, както и стресът, характеризиращ нашето време, могат да доведат до функционални нарушения в организма.


Препоръчва се:

  • Когато желаете да енергизирате тялото си и да подобрите физическата си форма
  • Когато се занимавате редовно с тежък физически труд или спортувате
  • В програми за чистене и детоксикация на организма
  • Ако сте изложени на вредните ефекти на цивилизацията


Дозировка:
10 капки в чаша вода 3 пъти дневно.


199,46 лв. 113.40лв.

Начин на приемане

10 капки в чаша с вода 3 пъти на ден

Каква цел има

За да енергизирате тялото си и да подобрите физическата си форма

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 50
Количество в опаковка 50
Количестно на доза 1.00

За Витамини Минерали и Др. Виж всички 793 продуктa

Витамините и минералите регулират оползотворяването на макрохранителните вещества и обмяната на веществата и имат значение за имунната система, както и за цялостното здравословно състояние и жизненост на организма. Всяко едно от тези регулаторни вещества изпълнява определени функции. Ако липсва само едно от тях, останалите не могат да извършват пълноценно работата си и организмът не функционира оптимално. Спортистите имат високи потребности от витамини и минерали. Това се дължи на честотамито движение и засиленото потоотделяне.

Коментари към Вода с нисък деутерий и висок стабилизиран кислород 50мл Calivit

Добави коментар
Low Deuterium Oxy Crystal Вода с нисък деутерий и висок стабилизиран кислород 50мл Calivit не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини Минерали и Др. на CaliVita, моля свържете се с нас на 0879202042.