Водоустойчива торба за багаж 20 л Maxima

Продукт №: G007390
Код на производителя: 600363

Чанта с кръгло дъно

Водоустойчива торба за багаж 20 л Maxima е с вместимост 20 литра. Има кръгло дъно, което позволява да стои изправена. Изработена е от водонепромокаем материал - PVC и промазан текстил, шевовете са залепени, за да се гарантира още по-сигурна водонепропускливост. Закопчаването е посредством се щракаща се катарама. За максимално предпазване на багажа, краят на торбата трябва да се навие 3-4 пъти, преди да се закопчае . Лека и компактна в сгънат вид, торбата заема изключително малко място. Водоустойчивата торба е предназначена за съхранение и пренасяне на багаж, запазва го чист и сух при неблагоприятни атмосферни условия - дъжд, сняг. Подходяща за употреба по време на водни приключения или преходи в планината.

 

Техническа характеристика:

  • Вместимост: 20 л
  • Дължина: 62 см
  • Дъно: ф 24 см
  • Материал: ПВЦ + промазен текстил

17.50лв.

За Аксесоари за къмпинг Виж всички 57 продуктa

В тази категория ще намерите много и различни видове аксесоари за къмпинг. Те могат да бъдат термоси, термосчаши, водни резервоари, раници, прибори и много други.

Коментари към Водоустойчива торба за багаж 20 л Maxima

Добави коментар
Чанта с кръгло дъно Водоустойчива торба за багаж 20 л Maxima не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аксесоари за къмпинг на Maxima, моля свържете се с нас на 0879202042.