Вратарски екип Maxima

Продукт №: G006177
Код на производителя: 400133;400109

Футболен екип с подплънки за вратар

  • Марка:
  • Размер: XL, XXL, XXXL
  • Цвят: Оранжев, Син

Вратарски екип Maxima е с подплънки в областта на лактите, гърдите и таза.  Състои се от блуза с подплънки на гърдите, раменете и лактите и дълъг клин с подплънки на бедрата и коленете. Изработен от мека и здрава материя - бързосъхнещ полиестер (Quick dry технология, осигуряваща бързо отвеждане на потта от кожата и изпаряването и. Създава усещане за комфорт на кожата при интензивни натоварвания). Предлага се в два цвята - синьо с черно и оранжево с черно. Имаме и различни номера, които можете да видите на една от снимките.


49.10лв.

За Футбол Виж всички 48 продуктa

В тази категория сме включили всичко, което Ви е необходимо за спорта - футбол. Можете да намерите точнота екипировка за любители и състезатели, аксесоари за треньора, за рефера, футболни топки, футболни обувки, футболно оборудване, турбини за зрители, чанти и раници за фенове.

Коментари към Вратарски екип Maxima

Добави коментар
Футболен екип с подплънки за вратар Вратарски екип Maxima не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Футбол на , моля свържете се с нас на 0879202042.