ВСАА STACK 100gr

Продукт №: G002817
Код на производителя: JK14

Комплексни аминокиселини

  • Марка:

ВСАА STACK  представлява екстремно ефективна формула от аминокиселините с разклонена верига(BCAA) с клинично доказан ефект. L-левцин, L-валин и L-изолевцин в съотношение - 2:1:1 и глутамин с фармацефтична степен на чистота. Има подчертано мускулнопредпазващо действие(антикатаболно) върху мускулите следствие от тежко трениране, както и мускулноизграждащо(анаболно) в периодът на възстановяването.На практика тези три незаменими аминокиселини са най-важните за мускулният разтеж. Глутаминът освен специфичното си действие за възстановяване на мускулния и чернодробен гликоген изчерпан при продължително трениране,има и антикатаболно и имуностимулиращо действие.

BCAA е хранителна добавка повишаваща силата, издръжливостта и нивото на готовност. Увеличава чистата мускулна маса в период на намаляване количеството на подкожните мазнини, като активизира горенето им. Дава енергия на организма през периоди на диети. Намалява умората и ускорява възстановяването.Всичко това превръща този популярен суплемент един от най-ценените от културистите и спортисти от всички спортове при които водещи качества са силата, бързината и силовата издръжливост.


33.59лв.

Начин на приемане

Препоръчителният  прием е  доза от 10гр(2 чаени лъжички) преди тренировка с вода или сок и още една доза веднага след нея.

Каква цел има

Увеличаване на чистата мускулна маса, горене на подкожните мазнини, да предпазва и изграждане муслкулите .

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 10
Количество в опаковка 100gr
Количестно на доза 10.00gr

За Комплексни Аминокиселини Виж всички 85 продуктa

Комплексни Аминокиселини са химични съединения, в молекулата на които присъстват задължително аминогрупа и химична група, придаваща киселинни свойства на съединението. Коплексните аминокисели са съвкупност от всички незаменими и заменими аминокисели(Бцаа, в свободна форма както и есенцалните аминокиселини)

Коментари към ВСАА STACK 100gr

Добави коментар
Комплексни аминокиселини ВСАА STACK 100gr не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Комплексни Аминокиселини на , моля свържете се с нас на 0879202042.