Water-Less 60 Caps.

Продукт №: G004369
Код на производителя: 16248

Продукт с диуретично и антиоксидантно действие

  • Марка:

Water-Less Natural  съдържа множество екстракти и антиоксиданти и подпомага нормалното функциониране на пикочните пътища и спомага за отстраняването на излишната вода от тялото. Освен това, продуктът има силно антиоксидантно действие и отстранява подуването в различните области. 

 
Продуктът съдържа екстракти от натуралните диуретици - глухарче, мечо грозде и зелен чай, както и екстракт от червена боровинка, който притежава мощно антиоксидантно действие и помага за нопмалното фукнкциониране на пикочните пътища. 
 
Глухарчето е полезна за подпомагане на черния дроб, бъбреците, жлъчката и храносмилателната система. Той премахва токсините от тялото и ускорява процеса на хранителен обмен. 
 
Мечото грозде, е изключително полезно за намаляване на болки и възпалителни процеси в пикочните канали. Зеленият чай помага за премахването на токсините, има защитна функция върху клетките, подпомага имунната система и тонизира тялото.

58.44лв.

Начин на приемане

Приема се по 1 капсула с 500 милилитра вода 2 пъти на ден - сутрин и следобед.

Каква цел има

  • За отстраняване на излишните течности от тялото.
  • За намаляване на подуването.
  • За подобряване функцията на черния дроб, храносмилателната система и пикочните пътища.
  • За отстраняване на токсините от тялото.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 60
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Water-Less 60 Caps.

Добави коментар
Продукт с диуретично и антиоксидантно действие Water-Less 60 Caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на , моля свържете се с нас на 0879202042.