Waxy Maize Starch 500 гр

Продукт №: G002384
Код на производителя: 16130

Въглехидрати

BULK POWDERS Waxy Maize Starch е иноватична въглехидратна формула която се състои от нишесте от восъчна царевица. Тя се отличава с бързо усвояване за още по-бърз прилив на енергия, необходима по време на тренировки.

Восъчната царевица е бързоусвоим въглехидрат. Той транспортира жизненоважни хранителни вещества като аминокиселини към мускулите, за да стимулира мускулния растеж и възстановяване. Въглехидратите са основния енергиен източник за тялото и са особено важни за активни хора и спортисти. Тези хранителни вещества подпомагат правилното възстановяване, като попълват гликогеновите запаси и защитават мускулната маса. Въглехидратите за от изключително значение за здравето и функциите на нервната система и мозъка.

Царевичното нишесте се усвоява по-бързо от декстроза и малтодекстрин. Това го  прави подходящ след-тренировъчен продукт. Този въглехидрат се отличава с много нисък осмоларитет, което позволява да преминава през стомаха и да достига до червата изключително бързо, около 80% по-бързо в сравненение с декстроза.
 
Поради ниското си осмотичното налягане, восъчната царевица възстановява гликогеновите запаси много по-бързо
 
BULK POWDERS Waxy Maize Starch не причинява стомашен дискомфорт и може да се приема преди, по време и веднага след тренировка. Продуктът се характеризира с много добра разтворимост и неутрален вкус.

21,85 лв. 17.00лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Препоръчителен дневен прием: Смесете около 50 гр с 500 мл вода и консумирайте веднага след тренировка.

Каква цел има

Въстановяване на гликоген,Прилив на енергия,За нервната система

Странични ефекти

няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 10
Количество в опаковка 500 гр
Количестно на доза 50.00 гр

За Въглехидрати Виж всички 54 продуктa

Въглехидратите са едни от най важните съставки за стимулиране на енергийния баланс и за покачване на мускулна маса. Има два вида въглехидрати прости и сложни. Простите се усвояват от организма по бързо усвояват се мускула веднага и спомагат за по голям ефект, сложните въглехидрати са тези който се усвояват във време от организма. Въглехидратите са хранителни вещества важни за енергията на организма всяка една част от тялото се храни с въглехидрати за да има енергия.

Коментари към Waxy Maize Starch 500 гр

Добави коментар
Въглехидрати Waxy Maize Starch 500 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Въглехидрати на BULK Powders, моля свържете се с нас на 0879202042.