Whey Cor Performance 2lbs CELLUCOR 924 гр

Продукт №: G001076
Код на производителя: CC1113

Суроватъчен протеин

  • Марка:
  • Вкус: Ванилия, Канела и Ябълка, Курабийки с Крем, Шоколад, Ягода

Whey Cor Performance 2lbs CELLUCOR 924 гр е създаден с една единствена цел - да доставя чист протеин и страхотен вкус във всяка лъжичка. Суроватъчният протеин съдържа с бленд от Whey Protein Isolate и Whey Protein Concentrate в своята формула, задоволяваща протеиновите Ви нужди по всяко време през деня. В производството на COR-Performance Whey са използвани едни от най-напредналите технологий, за да се създаде супер вкусен протеин, на който никой не може да устои.

Начин на употреба:

Разтворете една мерителна лъжица в 250-300 мл вода. Употребявайте от 1 до 3 дози на ден за да покриете протеиновите си нужди. Най-необходимото време за употреба на суроватъчния протеин е сутрин, преди и след тренировка.


84,00 лв. 58.80лв.

Начин на приемане

1 доза е равна на една мерителна лъжица или 32гр.

Каква цел има

За възстановяване след тренировка, покачване на мускулна маса.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 28
Количество в опаковка 2lbs
Количестно на доза 0.07lbs
Съставка Грамаж Процент
Въглехидрати 3 g 0%
Захари 1 g 0%
Калории от мазнини 10 0%
Общо Калории 130 0%
Холестерол 35 mg 12%

За Суроватъчни Протеини Виж всички 152 продуктa

Суроватъчните протеини  са едни от от най-известните елементи за изграждането на човешкото тяло. Суроватъчния протеин се извлича от суроватка това е първата форма на аминокиселините.Суроватъчния протеин може да стигне до 80 % чистота което го прави перфектният продукт за възстановяване и балансиране на белтъчните нива. Суроватъчния протеин като Хранителна добавка е неизменна част от хранителния режим на всеки активно и неактивно спортуващ.

Коментари към Whey Cor Performance 2lbs CELLUCOR 924 гр

Добави коментар
Суроватъчен протеин Whey Cor Performance 2lbs CELLUCOR 924 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Суроватъчни Протеини на , моля свържете се с нас на 0879202042.