Whey HT+ 10lbs.

Продукт №: G003292
Код на производителя: 7033

Протеин изолат

  • Марка:
  • Вкус: Ванилия, Шоколад и Бисквитки, Ягода

Напоследък в най-популярните протеини в световен мащаб все по-често започва да присъства суроватъчният протеин хидролизат като основен източник на белтъчини. Това е най-високото качество протеин, отличаващ се с много бързо усвояване, подходящ за употреба непосредствено след тренировка.
От PHD следят тези тенденции и веднага реагират подобаващо. Новата версия на PHARMA WHEY – PHARMA WHEY HT съдържа именно суроватъчен протеин хидролизат. Ето и някои от другите нови отличителни характеристики на този невероятен протеин:


·         Добавени пробиотици за подобрено състояние на червата
·         Добавени храносмилателни ензими за по-добро усвояване
·         Понижено съдържание на мазнини (само 1.5 гр)
·         Повишено съдържание на БЦАА и Глут

Още нещо, което го отличава от другите топ протеини. Ако e направило впечатление на по-наблюдателните от вас на опаковките на протеините има надпис OTHER INGRIDIENTS, в който много често присъства съставката WHEAT PROTEIN (житен протеин). В новият PHARMA WHEY HT има само и единствено WHEY PROTEIN (суроватъчен протеин), без примеси. Основната цел е бързото усвояване, което отписва присъствието на бавни протеини, като млечен и казеин.


271.69лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Примемайте 2 до 3 пъти на ден. Препоръчително след тренировка.

Каква цел има

За повишаване на мускулната маса, както и за заместител на здравословното хранене.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 90дози
Количество в опаковка 4.540кг.
Количестно на доза 0.05.кг.
Съставка Грамаж Процент
Протеин 37 гр 0%
Захари 1.4гр 0%
Фибри 0.75гр 0%
Общо Мазнини 1.5гр. 0%

За Суроватъчни Протеини Виж всички 152 продуктa

Суроватъчните протеини  са едни от от най-известните елементи за изграждането на човешкото тяло. Суроватъчния протеин се извлича от суроватка това е първата форма на аминокиселините.Суроватъчния протеин може да стигне до 80 % чистота което го прави перфектният продукт за възстановяване и балансиране на белтъчните нива. Суроватъчния протеин като Хранителна добавка е неизменна част от хранителния режим на всеки активно и неактивно спортуващ.

Коментари към Whey HT+ 10lbs.

Добави коментар
Протеин изолат Whey HT+ 10lbs. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Суроватъчни Протеини на , моля свържете се с нас на 0879202042.