WHEY ISOLATE Pure Nutrition 1814 гр

Продукт №: G007174
Код на производителя: PN9275

Суроватъчен изолат

  • Марка: PURE Nutrition
  • Вкус: Бисквита и Сметана, Двоен Шоколад, Неовкусен, Синя боровинка

WHEY ISOLATE Pure Nutrition 1814 гр е добит чрез микрофилтрация чрез кръстосан поток при ниска температура (Cross-Flow-Microfiltration Whey Protein Isolate). Суроватъчният изолат се счита за най-висок клас протеин. По-качествен е от суроватъчния концентрат, защото чистият изолат е филтриран по-добре от концентрата и има по-малко количество мазнини и въглехидрати. Неговата протеинова ефективност е с близо 50% по-висока от човешкия протеин, суроватъчния концентрат и яйчния белтък и с близо 100% по-висока от казеина и месото. Коефициентът на протеиновата ефективност е маркер за потентността на всеки протеин, която се образува от неговата скорост на разграждането и степен на усвояване в организма. Накратко, протеиновата ефективност ни демонстрира качеството на даден протеин. Whey Isolate съдържа неденатуриран протеин и високи количества биоактивни протеинови фракции. Счита се, че суроватъчният протеин е с най-високо качество, тъй като има най-висока биологична стойност и се усвоява най-бързо от организма. Whey Isolate има най-високо съдържание на най-важните аминокиселини - тези с разклонена верига (BCAA) и на глутамин, които осигуряват положителен азотен баланс. Аминокиселинният профил на Whey Isolate е отличен и ви набавя необходимите аминокиселини в точната пропорция. Подобрява възстановяването след тренировка и осигурява необходимия градивен материал за мускулите. Най-удачното време за прием на Whey Isolate е веднага след тренировка (това е най-важното хранене за деня - трябва да възстановите мускулните влакна след тежката тренировка) и сутрин веднага след събуждане (за прекратяване на катаболните процеси възникнали през нощта). Whey Isolate не съдържа аспартам, мазнини, лактоза, глутен и има само един грам въглехидрати, което го прави изключително подходящ по време на диета.

Начин на употреба:

Приемете една доза веднага след ставане от сън и още една веднага след тренировка.


125.00лв.

За Суроватъчен изолат Виж всички 61 продуктa

Суроватъчния изолат се счита за най-висок клас протеин и е по-качествен от суроватъчния концентрат. В него се съдържат наи малко проценти мазнини и въглехидрати и се усвоява най-бързо от организма. 

Коментари към WHEY ISOLATE Pure Nutrition 1814 гр

Добави коментар
Суроватъчен изолат WHEY ISOLATE Pure Nutrition 1814 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Суроватъчен изолат на PURE Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.