Whey Protein Shake - 908 гр.

Продукт №: G003067
Код на производителя: dlr112

Протеинов шейк

Суроватъчен протеинов шейк, който съдържа изолат, концентрат и хидролизат и с изключително ниско съдържание на въглехидрати и мазнини. 

В процеса на производство след няколоко вида филтрации, се възстановява протеина в своите натурални пропорции. Той е изключително лесен за разтваряне и съдържа протеини и аминокиселини в най-добрите пропорции, от които тялото има нужда.  

Начина, по който се разгражда протеина и азотното ниво имат огромно значение за по-бързото мускулно възстановяване и увеличаването на чистата мускулна маса. Протеиновият шейк е особено подходящ за активни хора или за състезатели и спортисти.


79.30лв.

Каква цел има

  • За покачване на чистата мускулна маса.
  • За бързо възстановяване на мускулите.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 0.908 кг.

За Суроватъчни Протеини Виж всички 152 продуктa

Суроватъчните протеини  са едни от от най-известните елементи за изграждането на човешкото тяло. Суроватъчния протеин се извлича от суроватка това е първата форма на аминокиселините.Суроватъчния протеин може да стигне до 80 % чистота което го прави перфектният продукт за възстановяване и балансиране на белтъчните нива. Суроватъчния протеин като Хранителна добавка е неизменна част от хранителния режим на всеки активно и неактивно спортуващ.

Коментари към Whey Protein Shake - 908 гр.

Добави коментар
Протеинов шейк Whey Protein Shake - 908 гр. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Суроватъчни Протеини на Bio Fit, моля свържете се с нас на 0879202042.