Whey2O

Продукт №: G003559
Код на производителя: 16317

Протеин

  • Марка:

PEAK Whey2O притежава водоразтворим ултра хидролизиран суроватъчен протеин изолат, кйто има много висока биоаналитичност и се усвоява от тялото веднага. Формулата доставя 93% протеин, обогатен с верижно-разклонени аминокиселини ВСАА, които тялото не създава по естествен път и трябва да бъдат набавяни допълнително от външни източници. ВСАА играят значима роля в синтеза на протеини, ускоряват растежа на мускулна тъкан и я предпазват от увреждане.

Тези ценни съставки усилват възстановителните процеси след тренировка и са перфектно допълнение към всеки режим за създаване на чиста мускулна маса. Тяхното действие е допълнено от други популярни аминокиселини като аргинин, глутамин и др. Формулата на PEAK Whey2O се състои от уникален витамин комплекс с 10 ценни хранителни съставки в подкрепа на здравето, включително витамини от група B и витамини C и E с мощно антиоксидантно действие.

За разлика от повече суроватъчни протеини, PEAK Whey2O е хидролизиран до 100% и има голяма степен на разтворимост във вода. Това свойство, прави протеиновият шейк приятенза консумация навсякъде и по всяко време.

 


137.76лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Три пъти на ден по една доза.

Каква цел има

Покачване на мускулна маса и сила.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 20 дози
Количество в опаковка 0.980гр.
Количестно на доза 0.05.гр.
Съставка Грамаж Процент
Изолевцин 6.0гр. 0%
Л-Валин 5.5гр. 0%
Л-Леуцин 13.5гр. 0%
Протеин 22.1гр. 0%
Л-аргинин 2.5гр. 0%
Л-Глутамин 16.4гр. 0%

За Протеини Виж всички 357 продуктa

Протеинът е основен елемент за изграждането на елементите на човешкото тяло.Мускулите, органите и имунната система са изградени предимно от протеини.Протеинът представлява матрица о 22 аминокиселини някои от тях се организмът не може да синтезира сам. 13 от тези аминокиселини тялото синтезира само в организма останалите 9 с наричат незаменими аминокиселини.Незаменимите аминокиселини могат да се добавят чрез хранителни добавки както и от високо протеинови животински източници.

Коментари към Whey2O

Добави коментар
Протеин Whey2O не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Протеини на , моля свържете се с нас на 0879202042.