White Blood 2.0 Controlled Labs 90 таблетки

Продукт №: G001634
Код на производителя: CL0126

Азотен буустер

  • Марка:

White Blood 2.0 Controlled Labs 90 таблетки означава повече сила, повече напомпване, повече плътност. White Blood 2.0 е съвършената формула за азотен буустър, който да оптимизира кръвния поток до такава степен, че напомпванията по време на тренировка да са болезнени, а плътността на мускулатурата да бъде подържана 24 часа в денонощието. Освен мощното напомпване по време на самата тренировка, продуктът на Controlled Labs подържа азотния баланс в тялото, висок за цели 24 часа от приема му. Така положителните свойства на азотния оксид продължават дълго време след тренировката. Той едновременно включва и мощни антиоксиданти, които ще уловят потенциалните свободни радикали, предизвикани от производство на азотен оксид.


White Blood 2.0 съдържа два мощни комплекса:

PRObloodtection Complex
Този комплекс включва Allicin и Ashwagandha, които са мощни антиоксиданти, които работят заедно, за да подкрепят имунната система, подобрят настроението и фокуса. Също така поддържат нивата на тестостерона, намалят мускулните болки и кортизола, от което следва, че ще ви осигурят много по интензивна тренировка. Добавен е и Коензим Q10(друг мощен антиоксидант) за да се подобри функцията на клетките и физическия капацитет(без стимуланти).

От Controlled Labs са добавили и мощна доза глицеролмонстреарт (Glycerol естерефициран с стеаринова киселина), която е уникално хигроскопично съединение, което привлича повече течности и хранителни вещества в мускулната клетка, увеличава обема и, за да създаде естествен анаболен отговор. Ефективно абсорбиран и бързо усвоим, глицерола се поема от скелетната мускулатира и увеличава многократно издръжливоста по време на тренировка. Глицерола също подпомага повишаването на протеиновия синтез, покачването на мускулна маса и то в дългосрочен план.

NOup Complex
Този комплекс съдържа Norvaline, Osthole и Icariin, които работят в синергия за да се осигурят по дълготрайно мускулно напомпване, засилено кръвоснабдяване, невероятно увеличаване на обема на клетката и поддържане в оптимално ниво хормоните необходими за растежа на мускулите.

Предназначение:

  •     Зверско напомпване и твърдост на мускулите
  •     Ефектът продължава 24 часа
  •     Няма стимуланти
  •     Истински резултати
  •     Точно подбрани съставки


Начин на употреба:
1 таблетка, сутрин преди закуската, 30-45 мин. преди тренировка и вечер преди вечерята.


75,00 лв. 42.00лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

3 капсули, 30-45мин. преди тренировка. За стимулация на GH 3 капсули 30 мин. преди лягане.

Каква цел има

Дава повече сила, повече напомпване, повече плътност.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30
Количество в опаковка 90 капсули
Количестно на доза 3.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Натрий 27mg 0%
Общо Мазнини 0%

За Без стимуланти Виж всички 18 продуктa

По-голямата част от азотните бустери съдържат  стимуланти. В последно време, много спортисти започнаха да се обръщат към добавките без стимуланти, което е добре дошла промяна за хората, които са загрижени за здравето си. Това че не съдържат стимуланти, не прави тези продукти по – малко ефективни. Те все още помагат за постигане на желаните резултати, но не съдържат  потенциално вредни вещества, като например кофеин и ефедрин. Това е добра новина за хората, които са чувствителни към някое  от тях.

Коментари към White Blood 2.0 Controlled Labs 90 таблетки

Добави коментар
Азотен буустер White Blood 2.0 Controlled Labs 90 таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Без стимуланти на , моля свържете се с нас на 0879202042.