White Flood Reborn 440 гр Contolled Labs

Продукт №: G001628
Код на производителя: CL0172

Предтренировъчен азотно-напомпващ продукт

  • Марка:
  • Вкус: Диня, Лимон, Плодов пунш

White Flood Reborn 440 гр Contolled Labs е сред най-силните и ефективни предтренировъчни продукти. White Flood Reborn не само ще Ви придаде напомпващ изглед, но и огромно желание и енергия при тренировките, както и невероятен потенциал за изграждане на мускулна маса. Този потенциал идва от комбинирането на съставки, които до сега не са били използвани заедно по подобен начин в миналото. В White Flood са включени мощни антиоксиданти, които унищожават свободните радикали, образувани обикновено при прием на продукти, стимулиращи азотния обмен в тялото. Този продукт несъмнено е последна дума в тази индустрия.

EnduroPump Complex
В него са отбрани най-добрите съставки, които подпомагат за повишаването на естествените анаболни ефекти от вдигането на тежести, което от своя страна води до покачване на мускулна маса. Този комплекс от съставки е с удължено действие и няма да получите този краш ефект в средата на тренировката, който се наблюдава при повечето pre-workout продукти на пазара.

Бета Аланин (Beta Alanine - CarnoSyn)
Бета аланинът се счита за “новият креатин”, защото увеличава мускулната сила и издръжливостта при аеробни и анаеробни тренировки. Бета-аланинът забавя мускулната умора, като така позволява протичането на по-продължителни и натоварени физически занимания.

Л-Норвалин (L-Norvaline)
Норвалинът потиска ензима Аргиназа (Arginase), като по този начин тялото може да употреби повече Аргинин (Arginine), който спомага за образуването на азотен оксид, който придава обемния вид на клетките, откъдето се получава цялостния "напомпващ ефект".
Reborneuro Complex

В него има най-добрите съставки, които ще помогнат за повишаване на вашия фокус и концентрация, помагат в борбата с умората и въздействат позитивно на настроението Ви като същевременно осигуряват незабавен тласък на енергия!

Глюкуронолактон (Glucuronolactone)
Това е метаболит на глюкозата и регулира образуването на гликоген. Повишава мускулната сила и издръжливост.

Натурален кофеин (Caffeine, 225 мг. от кафе Арабика)
Етествен стимулант на централната нервна система, придава сила и енергия. Перфектния начин за зареждане на тялото с енергия и желание за тежки физически натоварвания.

Еводиамин (Еvodiamin)
Той има термогенен ефект, значително повишава отделянето на енергия във вид на телесна топлина, което води до значителен разход на калории и мазнини, които се изгарят за енергия.

Винпоцетин (Vinpocetine)
Наречен още "виагра за мозъка", той подобрява кръвоснабдяването на мозъка и има значителен принос за повишаване на фокуса и концентрацията, както и за подобряване на паметта.

В продукта още се съдържат:

Витамин C, Калций, Натрий и Калий (Potassium Gluconate) - важен минерал за пренасянето на хранителните вещества в тялото, подпомага сърдечната дейност и мускулните съкращения;

Начин на употреба:

1 мерителнa лъжички, разбитa в 250-300 мл. вода, 30-45 мин. преди тренировка.


112,00 лв. 75.00лв.

Начин на приемане

Приемайте 1 мерителни лъжички разбити в 470-590 мл. вода, 45мин. преди тренировка.

Каква цел има

Станете по-силни, по-издръжливи и по-големи без да се страхувате от забранени стимуланти.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60
Количество в опаковка 440г
Количестно на доза 7.33г
Съставка Грамаж Процент
Kалий 18мг 0%
Витамин B9 (Фолиева киселина) 125мг 0%
Калций 113мг 0%
Селен 50мкг 0%

За Антиоксиданти Виж всички 253 продуктa

Антиоксидантите са група биохимични вещества, действащи благоприятно na човешкия организъм. Те са нискомолекулни съединения, попадащи в организма чрез различни хранителни продукти и добавки. Основното свойство на тези вещества е унищожаването на свободните радикали в организма, като токсини, тежки метали,токсични съединения, които отделят отровни оксиди. Те се свързват със свободните радикали и спират вредното им влияние върху организма. Като антиоксиданти можем да определим различни видове органични и неорганични съединения, като: Аскорбинова киселина (Витамин C), Витамин Е, Флавоноидни вещества,Фелурова киселина и още много други. Антиоксидантите действат и като имуностимулатори предпазват и подържат важни функции на организма.

Коментари към White Flood Reborn 440 гр Contolled Labs

Добави коментар
Предтренировъчен азотно-напомпващ продукт White Flood Reborn 440 гр Contolled Labs не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Антиоксиданти на , моля свържете се с нас на 0879202042.