White Flood Reborn 72 гр Contolled Labs

Продукт №: G001626
Код на производителя: CL0175

Предтренировъчен азотно-напомпващ продукт

  • Марка:
  • Вкус: Диня, Лимонада, Плодов пунш

White Flood Reborn 72 гр Contolled Labs е сред най-силните и ефективни предтренировъчни продукти. White Flood Reborn не само ще Ви придаде напомпващ изглед, но и огромно желание и енергия при тренировките, както и невероятен потенциал за изграждане на мускулна маса. Този потенциал идва от комбинирането на съставки, които до сега не са били използвани заедно по подобен начин в миналото. В White Flood са включени мощни антиоксиданти, които унищожават свободните радикали, образувани обикновено при прием на продукти, стимулиращи азотния обмен в тялото. Този продукт несъмнено е последна дума в тази индустрия.

EnduroPump Complex
В него са отбрани най-добрите съставки, които подпомагат за повишаването на естествените анаболни ефекти от вдигането на тежести, което от своя страна води до покачване на мускулна маса. Този комплекс от съставки е с удължено действие и няма да получите този краш ефект в средата на тренировката, който се наблюдава при повечето pre-workout продукти на пазара.

Бета Аланин (Beta Alanine - CarnoSyn)
Бета аланинът се счита за “новият креатин”, защото увеличава мускулната сила и издръжливостта при аеробни и анаеробни тренировки. Бета-аланинът забавя мускулната умора, като така позволява протичането на по-продължителни и натоварени физически занимания.

Л-Норвалин (L-Norvaline)
Норвалинът потиска ензима Аргиназа (Arginase), като по този начин тялото може да употреби повече Аргинин (Arginine), който спомага за образуването на азотен оксид, който придава обемния вид на клетките, откъдето се получава цялостния "напомпващ ефект".
Reborneuro Complex

В него има най-добрите съставки, които ще помогнат за повишаване на вашия фокус и концентрация, помагат в борбата с умората и въздействат позитивно на настроението Ви като същевременно осигуряват незабавен тласък на енергия!

Глюкуронолактон (Glucuronolactone)
Това е метаболит на глюкозата и регулира образуването на гликоген. Повишава мускулната сила и издръжливост.

Натурален кофеин (Caffeine, 225 мг. от кафе Арабика)
Етествен стимулант на централната нервна система, придава сила и енергия. Перфектния начин за зареждане на тялото с енергия и желание за тежки физически натоварвания.

Еводиамин (Еvodiamin)
Той има термогенен ефект, значително повишава отделянето на енергия във вид на телесна топлина, което води до значителен разход на калории и мазнини, които се изгарят за енергия.

Винпоцетин (Vinpocetine)
Наречен още "виагра за мозъка", той подобрява кръвоснабдяването на мозъка и има значителен принос за повишаване на фокуса и концентрацията, както и за подобряване на паметта.

В продукта още се съдържат:

Витамин C, Калций, Натрий и Калий (Potassium Gluconate) - важен минерал за пренасянето на хранителните вещества в тялото, подпомага сърдечната дейност и мускулните съкращения;

Начин на употреба:

1 мерителнa лъжички, разбитa в 250-300 мл. вода, 30-45 мин. преди тренировка.


40,00 лв. 28.00лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте 1 мерителни лъжички разбити в 470-590 мл. вода, 45мин. преди тренировка.

Каква цел има

Станете по-силни, по-издръжливи и по-големи без да се страхувате от забранени стимуланти.

Хранителни факти

Дози в опаковката 10
Количество в опаковка 72г
Количестно на доза 7.20г
Съставка Грамаж Процент
Kалий 18мг 0%
Витамин B9 (Фолиева киселина) 125мг 0%
Калций 113мг 0%
Селен 50мкг 0%

За Предтренировъчни бустери Виж всички 57 продуктa

Напомпващи Азотни буустери са предназначени за използване преди тренировка. Основният ефект на азотните буустери е да Ви дадат енергия, желание за тренировка и сила. Тук ще намерите продукти, действащи безотказно при липса на желание и мотивация за тренировка. Подпомага възстановяването на мускулатурата след тренировка и придава много красив напомпан вид на мускулите.По-голямата част от азотните бустери съдържат  стимуланти. В последно време, много спортисти започнаха да се обръщат към добавките без стимуланти, което е добре дошла промяна за хората, които са загрижени за здравето си. Това че не съдържат стимуланти, не прави тези продукти по – малко ефективни. Те все още помагат за постигане на желаните резултати, но не съдържат  потенциално вредни вещества, като например кофеин и ефедрин. Това е добра новина за хората, които са чувствителни към някое  от тях.

Коментари към White Flood Reborn 72 гр Contolled Labs

Добави коментар
Предтренировъчен азотно-напомпващ продукт White Flood Reborn 72 гр Contolled Labs не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Предтренировъчни бустери на , моля свържете се с нас на 0879202042.