Wrist Strenghtener

Продукт №: G002487
Код на производителя: 14603

Фитнес уред

Wrist Strenghtener е иновативен и практичен  уред, който е създаден специално за тренировка на китките и предмишниците.  Той е изработен от дебела гъвкава пружина и подплънки от мека пяна, които позволяват по-продължително му използване. 

Wrist Strenghtener е много подходящ за хора,занимаващи се с  тенис и канадска борба. Той също е от ползва на всеки, който иска да си върне силата в ръката и китката след продължително обездвижване в следствие на травма. 

Удобен и компактен и може да се използва на всякъде –  в офиса,у дома или в спортната зала. Той се регулира лесно, за да пасне на индивидуалните характеристики на ръката на всеки, който го използва. Действието на уреда е насочено в двете посоки, като така се осигурява допълнително и по-равномерно разпределено натоварване. 
 
Само за няколко седмици, Wrist Strenghtener ще ти помогне да повишиш силата на китките и предмишниците без да натоварваш излишно ставите с големи тежести.   

21.74лв.

За Аксесоари и Фитнес облекло Виж всички 690 продуктa

Аксесоари и Фитнес облекло- тук можете да намерите всички аксесоари и облекло за фитнес , ръкавици, колани, фитили, тениски, фитнес шорти, накитници, шейкъри, дъмбели, тежести и много други тренировъчни фитнес аксесоари които са ви необходими за една добра тренировка.

Коментари към Wrist Strenghtener

Добави коментар
Фитнес уред Wrist Strenghtener не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аксесоари и Фитнес облекло на EVERLAST, моля свържете се с нас на 0879202042.