Xtend Intra-Workout Catalyst! /New Formula/ 12 Pack

Продукт №: G002386
Код на производителя: 11397

Катализатор по време на тренировка

  • Марка: Scivation
  • Вкус: Диня, Зелена Ябълка, Манго, Ягода и Киви

XTEND

Катализатор по време на тренировка за подпомагане на възстановяването, изграждане на мускула и изгаряне на мазнините.
Новият продукт на Scivation - XTEND™ е най-усъвършенстваният катализатор в момента на пазара. Не съдържа захар и въглехидрати, което го прави уникално качествен за вашата тренировка.


XTEND е научно формулиран специално, да увеличи многократно ефективността на тренировката Ви и да оптимизира синтеза на протеини и възстановяването на  мускулите. Доказал своята ефективност в цели две университетски изследвания, XTEND съдържа висококачествената смес от активни съставки PentActive, която е част от ключовите клетъчни процеси и допринася за оптимизиране на работата и издръжливостта на мускула:

• 7000 мг   Верижно-разклонени аминокиселини BCAAв съотношение, изпитано в изследвания 
• 3500 мг  Левцин
• 2500 мг  Глута
• 1171 мг  Електролити
• 1000 мг  Цитрулин Малат
• 640  µgВитамин B6
Без захар
Без въглехидрати 
SCIVATION наскоро преформулираха своя продукт XTEND, което доведе до драстичното подобряване на вкуса и разтворимостта на съставките. По този начин Вие сте снабдени с всичко необходимо за една качествена хардкор тренировка. XTEND се предлага в шест апетитни и освежаващи плодови вкуса, осигуряващи силна интензивност на всяка ваша тренировка.

XTEND - Често задавани въпроси

Какво е XTEND ?
XTEND е най-мощната напитка, която можете да приемате съвместно с вашата тренировка. Липсата на захари и точното количество верижно-разклонени аминокиселини BCAA са предпоставка за един супер качествен продукт, който да отговори на вашите очаквания. Независимо дали сте силов атлет, културист, трибоец, футболист, или просто искате да промените начина, по който изглеждате и се чувствате посредством усилени тренировки и качествени добавки, XTEND е перфектно формулиран да оптимизира интензивността на вашата тренировка и да ви помогне да достигнете желаните цели. 
XTEND беше първия и  в последствие се превърна в най-разпознавания и използван катализатор по време на тренировка. А това е следствие от доказаната му ефективност.

Какво съдържа XTEND?
1. Верижно-разклонени аминокиселини BCAA(L-Левцин, L-Изолевцин и L-Валин) в научно доказано съотношение 2:1:1, с цел стимулиране и поддържка синтеза на протеин в мускула и снабдяване с метаболитна енергия докато тренирате. 
2. Глута за насърчаване на вътреклетъчния BCAA метаболизъм към точните пътища за синтез на протеин и енергия чрез BCAA аминотрансфераза на ензими. 
3. Витамин B6, за да се гарантират оптимални BCAA аминотрансфераза реакции.
4. Цитрулин малат, който допринася за бързия синтез на АТФ(аденозинтрифосфат) и реабсорбирането на лактата осигурявайки възможност за по-големи натоварвания и интензивност по вереме на тренировка.
5. Електролити(калий, хлор и натрий), за да оптимизират клетъчната хидратация и свиването на мускула докато тренирате,  дори и при най-бруталните условия. 

Кой трябва да използва XTEND?
XTEND е създаден, за да бъде ефективен както за мъже, така и за жени, които искат възможно най-добрите резултати. Без значение дали сте професионален алтет или сте твърдо решен да промените начина, по който изглеждате. Въпреки, че XTEND е идеален за силови тренировки, той също така е изключително ефективен, както и в периоди на качване на мускулна маса, така и при тренировки и съзтезания за издръжливост. XTEND работи винаги, независимо от това дали го използвате според предписанието или го комбинирате с допълнителни въглехидрати според вашите лични нужди.

Кога е най-доброто време за прием на XTEND?
Две университетски изследвания потвърждават, че XTEND е изключително ефективен за покачване на мускулната маса и сила и намаляване на телесните мазнини, когато се консумира по време на тренировката, както и непосредствено преди или след тренировката.
Препоръчва се да започнете консумацията на XTEND непосредствено преди тренировката и  да продължите приема по време на самите упражнения. Много потребители споделят, че са постигнали значително по-добри резултати при употребата на XTEND рано сутрин и в малки количества през целия ден.

Дали съдържанието на натрий ще ме кара да изглеждам подпухнал и безформен?
Не, няма! Интернет форумите често изтъкват, че употребата на натрий мигновено води до задържане на вода, като по този начин се прикриват натрупаните с много труд мускули. Това би могло да се случи ако се натъпчете с една голяма пица. Сравнително малкото количество на натрий в една доза XTEND просто няма как да прикрие мускулите ви. Изследванията доказват, че хората могат да загубят до 1800 мг натрий в един литър пот. Може да приемате по седем порции XTEND на ден и пак няма как да се доближите до това количество.
Дори професионалните спортисти е нужно да избягват солта само в последните няколко дена преди състезание. Всъщност някои изследвания показват, че чрез спазването на ниско-натриева диета много по-трудно се постига този нацепен вид, когато натрия най-накрая се изчисти преди състезанието.

XTEND съдържа точното съотношение на електролити, за да ви помогне да тренирате интензивно и да възстановявате качествено. Това е тренировка и възстановяване, не броене на зърна сол. С помощта на XTEND вие ще изградите желаната от вас фигура.

Други резултати, които можете да очаквате след употребата на XTEND са:

- Увеличение на  продължителността на тренировките ви (повече тренировки = повече мускули)
- Намаляване на разпада на протеин в мускула
- Повишаване на синтеза на протеин в мускула
- Повишаване на енергията и издръжливостта

- Увеличаване на издръжливостта на мускул?
- Увеличаване на силата
- Подобрена хидратация

- Подобряване на отстраняването на кръвна захар и реакцията към инсулина
- Повишен синтез на АТФ
- Увеличаване нивата на азотен оксид
- Забавено настъпване на мускулната умора(по-бавно изтощаване)
- Подобрена невромускулна отзивчивост и възтановяване


Колко бързо ще видя резултатите от използването на XTEND?
За видими резултати във външния вид и силата са необходими около 8 седмици.
Хората опитали новия XTEND изпитват незабавната му реакция по време на тренировка. Промени като намалена умора, продължителност на тренировката, и повишена мускулна издръжливост са най-често срещаните ефекти за тези, които го опитват за пръв път. 


Безвредна ли е употребата на XTEND ?
Не само, че всяка една от отделните съставки, има много висок праг на дозировка. Дългогодишните клинични тестове върху широк кръг от хора потвърждават безопасността на продукта, не са надбюдавани неблагоприятени  ефекти и по време на двете научни изследвания, в които XTEND  е използван интензивно във високи дози в продължение на десет седмици. Всяка партида XTEND се подлага на изключително строг качествен контрол и аналитични тестове, за да се определи силата на действие и чистотата на всяка една от съставките му. XTEND е смесен и опакован със специално сертифицирана апаратура от NSF for Sport ®, която гарантира, че в производствения процес няма абсолютно никакви забранени или некачествени субстанции.


50.72лв.

Начин на приемане

Налейте 230 мл. вода в шейкър. След това добавете 1 мерителна лъжица XTEND. Затворете шейкъра и разбийте докато съдържанието се превърне в течност. За атлети трениращи за издръжливост, които искат да добавят XTEND в своя „hydration pack” (с-ма за пренасяне и прием на течности) е препоръчително да разбъркат необходимото количество XTEND в шейкър или кана и следтова да го изсипят в „hydration pack-а”(ако се изсипе директно в „hydration pack-а” има голяма вероятност да го запушите).
Забележка: Ако забележите някакви неразбити частици на дъното на шейкъра това означава, че не сте използвали правилното съотношение за разреждане от 1 мерителна лъжица XTEND + 230 мл. вода.

Каква цел има

XTEND е използва за подпомагане на бързото възстановяване и изграждане на мускула и изгаряне на мазнините.

XTEND намалява телесните мазнини 2 пъти повече от суроватъчния протеин и 3 пъти повече от въглехидратите само за 8 седмици тестове!

XTEND е 2 пъти по-ефективен за учеличаване на чистата телсна маса от суроватъчния протеин и 3 пъти повече от въглехидратите само за 8 седмици тестове!

XTEND увеличава постиженията със свободни тежести прес 2 пъти повече от суроватъчния протеин и 3 пъти повече от въглехидратите само за 8 седмици тестове!
 
XTEND увеличава постиженията на лег прес 2 пъти повече от суроватъчния протеин и 3 пъти повече от въглехидратите само за 8 седмици тестове! 

Странични ефекти

няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 12 дози
Съставка Грамаж Процент
Kалий 10 170%
Витамин B6 (Пиродоксин) 11 1%
Натрий 10 230%

За За възстановяване Виж всички 108 продуктa

Във тази категория спадат всички продукти за възстановяване след тежко физическо натоварване както и за по добро общо физическо здраве. Възстановяващите продукти е много важно да се приемат за да предотваратите разпадането на мускулните влакна.Храненето за така важното възстановяване след тренировка, следва да бъде основен приоритет за всеки сериозен атлет, а хранителните добавки неизменна част от менюто му.Веднага след тренировка, мускулите са “гладни“ за хранителни вещества като въглехидрати, протеини, витамини, минерали, както и някои мазнини. Всички те са от съществено значение за бързото възстановяване след интензивни /фитнес/ тренировки.

Коментари към Xtend Intra-Workout Catalyst! /New Formula/ 12 Pack

Добави коментар
Катализатор по време на тренировка Xtend Intra-Workout Catalyst! /New Formula/ 12 Pack не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други За възстановяване на Scivation, моля свържете се с нас на 0879202042.