ЗАРСЕНА

Продукт №: G004898
Код на производителя: hmb039

Продукт за отстраняване на мазнините

Продуктът комбинира екстракти от зърнастец, семе от лен, пшенични трици, ревенов корен, сена и невен и помага за най-качественото отстраняване на излишни мазнини от тялото.

Той помага за пречистването на тялото като ускорява чревния метаболизъм и предотвратява слузни и мастни отлагания, които увеличават риска от напълняване или запек.

Освен това, продуктът подпомага пречистването на лигавицата и е особено полезен при отлагания от целулит.

За по-добри резултата, е добре продуктът да се комбинира с Пектин херб, Келп Форте или Антицелулит.


13,78 лв. 6.90лв.

Начин на приемане

Приемат се от 3 до 6 таблетки на ден 30 минути преди хранене.

Каква цел има

  • За премахване на излишните мазнини и целулит.
  • За ускоряване на чревния метаболизъм.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 таблетки

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към ЗАРСЕНА

Добави коментар
Продукт за отстраняване на мазнините ЗАРСЕНА не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Herbamedica, моля свържете се с нас на 0879202042.