Защита на живота + гинко билоба 90 таблетки Calivita

Продукт №: G005196
Код на производителя: FL0024

Антиоксидантен комплекс qProtect

Защита на живота + гинко билоба 90 таблетки Calivita е мощен и модерен антиоксидант. Компонентите в него дейтват синергично, увеличавайки ефекта от въздейстието му. Съдържащ екстракт от Ginkgo biloba в чудесна пропорция. Ginkgo biloba е най-стария растителен вид в историята на Земята, познат от над 200 милиона години. Изключителен антиоксидант, оказващ благотворно действие при подобряване на периферното кръвообръщение и оросяването на мозъка и при сърдечно-съдови заболявания. Най-широко познато, разпространено и използвано свойство на Ginkgo biloba е способността да подобрява паметта. При приемане на екстракт от Ginkgo biloba се наблюдава значително повишаване скоростта на запаметяване и обработка на постъпващата информация. Повишава се способността за концентрация, будността на съзнанието, бдителността, съкращава се времето за реагиране и се преодолява депресията. Защитава нервните клетки от вредното действие на токсичните вещества, постъпващи от външната среда или образуващи се в организма и от вредното действие на свободните радикали. Екстракт от листата на Ginkgo Biloba подпомага поддържане целостта и пропускливостта на стените на клетките.

Дозировка:
За деца: 1 таблетка дневно. За възрастни: 1-3 таблетки дневно.

Съдържание:
3000 I.U. - Бета-каротин
60 мг - Витамин C
10 I.U. - Витамин E
20 µg - Селен
50 мг - Листа от Гинко Билоба


44,88 лв. 25.80лв.

Начин на приемане

1 до 3 таблетки дневно

Каква цел има

Антиоксидант, оказващ благотворно действие при подобряване на периферното кръвообръщение и оросяването на мозъка и при сърдечно-съдови заболявания

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 90
Количество в опаковка 90
Количестно на доза 1.00
Съставка Грамаж Процент
Витамин C 60 мг 0%
Витамин E (Токоферoл) 10 I.U. 0%
Гинко билоба 50 мг 0%
Селен 20 мкг 0%
бета каротин 3000 I.U. 0%

За Гинкго Билоба Виж всички 29 продуктa

Гинкго Билоба е най-старото дърво което няма свои родственици расте в китаи и е едно от най разпространените вещества което спомага за по добра концентрация, памет и сън.

Коментари към Защита на живота + гинко билоба 90 таблетки Calivita

Добави коментар
Антиоксидантен комплекс qProtect Защита на живота + гинко билоба 90 таблетки Calivita не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Гинкго Билоба на CaliVita, моля свържете се с нас на 0879202042.