Защита на уринарния тракт 60 таблетки Calivita

Продукт №: G005163
Код на производителя: CV0175

URX

Защита на уринарния тракт 60 таблетки Calivita е създаден като комплексна формула за предпазване на пикочните пътища.

URX

За здравето на пикочните пътища. Комбинацията на активните му съставки може да предложи много защити:

Д-маноза (D-mannose): Представлява проста захарна молекула с шест въглеродни атома, която не се трансформира в гликоген в тялото, а се изхвърля почти изцяло през бъбреците. По специалното при него е, че молекулите могат да се свързват с тази част на бактерията Escherichia coli, която би залепнала за стените на пикочните пътища, така, че те ги елиминират почти „верижно”.

Боровинки (Vaccinium macrocarpon): Те са един от най-популярните „знаменателни планове”, който е използван в помощ на пикочните канали. Той може не само да предпази от залепване на патогени, но може да повлияе благоприятно на рН на урината, с което помага за поддържане здравето на пикочните пътища.

Коприва (urtica dioica): Заради слабият диуретичен ефект, листата и семената на копривата спомагат за опазването на здравето на бъбреците, както и за нормалното функциониране на долните пикочни пътища, а корените могат да бъдат използвани в случай на доброкачествена хипертрофия на простатата.

Бучу (Agathosma betulina): Листата на бучу са богати на флавоноиди, което придава на растението слаб диуретичен ефект, а благодарение съдържанието на diosphenol (камфор от бучу) то е идеалният дезинфектант.

Формулата съдържа и екстракт от кресон (Nasturtium officinale) и витамин C. Препоръчваме го на всеки, който е по-податлив на простуди, на хора, които често посещават закрити и открити басейни, както и на всеки, за когото предпазването на пикочните канали е важно.

ВНИМАНИЕ!

  • Формулата не може да замести лечението, предписано от лекар. Ако имате оплаквания, потърсете медицинска помощ!
  • Формулата може да замени разнообразния, балансиран режим на хранене, както и здравословния начин на живот.
  • Да не се превишава препоръчваната дневна доза!
  • Да се съхранява на места, недостъпни за деца!


Дозировка:
Препоръчителна, профилактична доза - 1 таблетка дневно

Съдържание:
150 мг - Д-маноза
100 мг - Екстракт от плодове на боровинки
100 мг - Екстракт от листа на коприва
100 мг - Екстракт от листа на мечо грозде
30 мг - Екстракт от листа на бучу
20 мг - Витамин C
17 мг - Екстракт от листа на кресон


94,09 лв. 53.40лв.

Начин на приемане

1 таблетка дневно

Каква цел има

За здравето на пикочните пътища

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60
Количество в опаковка 60
Количестно на доза 1.00
Съставка Грамаж Процент
Витамин C 20 мг 0%

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Защита на уринарния тракт 60 таблетки Calivita

Добави коментар
URX Защита на уринарния тракт 60 таблетки Calivita не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на CaliVita, моля свържете се с нас на 0879202042.