Здраво сърце, 600 mg

Продукт №: G005074
Код на производителя: NW237

Продукт на растителна и билкова основа

Червеният ориз подпомага за нормалното състояние на стомашно-чревния тракт и далака. Притежава „затягаща” функция. Регулира поддържането на нормалната концентрация на холестерола и триглицеридите. Изключително полезен е за сърдечно-съдовата система и кръвообращението. Капсулите HeartSure Nature’s Way са натурални и притежават пречистен екстракт от мая на органичен червен ориз. Съвместими са и за вегетарианци.


34.79лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по една капсула един,два пъти дневно.

Каква цел има

Подпомага сърдечно-съдовата ситема.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 60 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Здраво сърце, 600 mg

Добави коментар
Продукт на растителна и билкова основа Здраво сърце, 600 mg не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.