Здраво сърце Плюс 1000 мг 60 таблетки Naturе's Way

Продукт №: G002149
Код на производителя: 15286

Естествен продукт за нормално функциониране на сърдечна система

Здраво сърце Плюс 1000 мг 60 таблетки Naturе's Way са растителни и съдържат пречистен екстракт от мая на органичен червен ориз, чийто ефект е подсилен с фитостероли от екстракт на генно-немодифицирано борово дърво. Подходящи са и за вегетарианци. Червеният ориз допринася за нормалното състояние на стомашно-чревния тракт и далака. Притежава „затягащо” действие. Подпомага поддържането на нормалната концентрация на холестерола и триглицеридите. Полезен е за сърдечно-съдовата система и кръвообращението.

Приложение:
Допринася за нормалното функциониране на сърдечната система и кръвообръщението , както и за поддържане на нормалната концентрация на холестерола и триглицеридите.

Забележки:
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 1 капсула 2 пъти дневно. За интензивна употреба: 1 капсула до 4 пъти дневно.

Съдържание: в 1 табл. дн. доза
Червен ориз (органичен) 600 mg 2400 mg
Фитостероли (екстракт от генно-немодифициран бор) 400 mg 1600 mg
Въглехидрати < 1 g < 4 g


Други съставки: Целулоза, целулозна смола, растителна стеаринова киселина, магнезиев стеарат, силиций.


69,58 лв. 43.90лв.

Начин на приемане

По 1 капсула 2 пъти дневно.За интенсивна употреба:по 4 капсули 2 пъти дневно.

Каква цел има

Поддържа нормалното състояние на стомашно-чревния тракт.Допринася за доброто функциониране на кръвообращението и сърдечната дейност


Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 50 дози
Количество в опаковка 100 капсули
Количестно на доза 2.00 капсули

За Гейнъри (за покачване на маса) Виж всички 107 продуктa

Продуктите за покачване на мускулна маса Гейнър са протеинови Въглехидратни продукти които в тялото се разграждат до глюкоза, която попада в кръвта. Концентрацията на глюкозата в кръвта определя нивото на кръвната захар. Ниското ниво на захарта в кръвта е съпроводено с усещане за глад. Различните видове въглехидрати, респ. въглехидратни източници, влияят по различен начин върху нивото на кръвната захар, което се измерва чрез величината гликемичен индекс.

Коментари към Здраво сърце Плюс 1000 мг 60 таблетки Naturе\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт за нормално функциониране на сърдечна система Здраво сърце Плюс 1000 мг 60 таблетки Naturе's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Гейнъри (за покачване на маса) на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.