Зеленчуков антиоксидант 450 мг 60 капсули Nature's Way

Продукт №: G004751
Код на производителя: 14793

Естествен продукт със силен антиоксидантен ефект

Зеленчуков антиоксидант 450 мг 60 капсули Nature's Way е патентована натурална зеленчукова смес от магданоз, къдраво зеле, спанак, житна трева, брюкселско зеле, аспержи, броколи, карфиол, цвекло, моркови, зеле и чесън, която осигурява пълния набор от полезни фитонутриенти.

Тестовете показват, че Зеленчуков антиоксидант има по-голям антиоксидантен капацитет (ORAC) в сравнение с други марки. Извлечени при ниска температура (за максимално запазване на естествените съставки) съставките на

Зеленчуков антиоксидант съдържа вещества и ензими, които не се срещат в други продукти.

НЕ съдържа допълнителни помощни и свързващи агенти, което спомага за бързото абсорбиране в кръвния поток на тялото. Продукт, подходящ за вегетарианци.

При по-изтощителни физически натоварвяния, психически стрес, тютюнопушене и други фактори, които увеличават производството на свободни радикали в тялото:

Производството на свободни радикали в тялото се увеличава под въздействието на различни условия – напрежение и стрес в ежедневието, силни емоционални преживявавания, прекомерно и продължително пушене, злоупотреба с алкохол, лошо хранене, излагане на замърсен въздух и др. Свободните радикали са молекули, които в прекомерни количества увреждат клетъчните мембрани и ДНК, нарушават дейността на органите и системите в организма и ускоряват процесите на стареене. Установено е, че най-ефективното средство срещу свободните радикали са антиоксидантите.

Зеленчуков антиоксидант представялва суперантиоксидант, съчетаващ свойствата на едни от най-полезните зеленчуци. Подпомага дейността на сърдечно-съдовата система, черния дроб и зрението, и допринася за поддържане нормалното състояние на клетките.

Зеленчуков антиоксидант спомага за поддържането на нормалните нива на енергия в организма, намалява умората и благоприятства жизнения тонус.

Зеленчуков антиоксидант компенсира отлично недостига на антиоксиданти и допринася за намаляване на преждевременните признаци на стареене, включително бръчки и повехнала кожа.

Приложение:
Допринася за защита на клетките от оксидативен стрес.

Забележки:
Бърза и пълна абсорбция. Гарантирано запазване на всички полезни вещества, съдържащи се в зеленчуците. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 2 капсули дневно с храна.

Съдържание: в 2 капс. дн. доза
Патентована натурална зеленчукова смес от магданоз, къдраво зеле, спанак, пшеница, брюкселско зеле, аспержи, броколи, карфиол, цвекло, морков, зеле, чесън 900 mg 900 mg


Други съставки: Растителна целулоза (капсула).


41,75 лв. 27.50лв.

Начин на приемане

Приемайте по две капсули дневно.

Каква цел има

За укрепване на имунната система и здрвето.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 60 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Зеленчуков антиоксидант 450 мг 60 капсули Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт със силен антиоксидантен ефект Зеленчуков антиоксидант 450 мг 60 капсули Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.