Златен Корен 250 мг 60 капсули Nature's Way

Продукт №: G004996
Код на производителя: 15321

Естествен продукт с тонизиращо действие подкрепящ имунната с-ма

Златен Корен 250 мг 60 капсули Nature's Way съдържа стандартизиран екстракт от билката Златен корен, осигуряващ 3% росавини и 1% салидросид. Росавинът е комбиниран гликозид съдържащ се основно в това растение. Смята се, че е той е едно от съединенията, отговорни за благоприятното въздействие на златния корен върху нервната система. Златният корен (родиола) е билка, растяща във високопланинските части на Централна Азия, Европа и Северна Америка. Полезните й свойства са познати още от древността. У нас е известна още като розова родиола, розов корен или златовръх. Допринася за устойчивостта на организма към широк спектър дразнители от външната среда. Адаптоген. Притежава тонизиращо действие. Подкрепя дейността на имунната система.

Приложение:
Като адаптоген, Златен корен допринася за нормалните нива на енергията и на физическото състояние на организма.

Забележки:
Да не се приема от бременни и кърмачки.Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Дозировка:

По 1 капсула 2 пъти дневно. Препоръчително преди хранене. За най-добри резултати да се приема сутрин и обед.

Съдържание:
в 1 капс. дн. доза
Екстракт от Златен корен (корен)
3% росавини и 1% салидросид.
250 mg 500 mg
Витамин С 1 mg 2 mg
Желязо 1 mg 2 mg


Други съставки: ориз на прах, растителна капсула.

Продукт, подходящ за вегетарианци.

51,47 лв. 32.99лв.

Начин на приемане

Приемайте по една капсула два пъти дневно.

Каква цел има

Действа като силен адаптоген.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 60 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Златен Корен 250 мг 60 капсули Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт с тонизиращо действие подкрепящ имунната с-ма Златен Корен 250 мг 60 капсули Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.