ZMA 180 капсули

Продукт №: G002488
Код на производителя: 3029

Цинк, Магнезий и Витамин В6

ZMA е мощна, нестероидна и изцяло натурална добавка към храната, комбинация от цинк, магнезий и витамин B6, която действа като стимулант за производството на хормони за растеж като обемът на мускулната тъкан постепенно се увеличава. 

ZMA увеличава тестостеронното производство и фактори на растежа, които наподобяват инсулин, като така подсилва изграждането на чистата мускулна маса. Освен това насърчава инсулиноотделянето, което помага на мускулите при натоварени тренировки.
 

ZMA съдържа цинк, необходим минерал за организма, особено тоди на активните спортисти. Той участва в голяма част от генетичните дейности, подобрява реакцията на инсулин и контролира нивата на кръвна захар в тялото, подпомагайки щитовидните функции и насърчава здравословния метаболизъм. Цинкът подобрява либидото, заздравява имунната система и здравето на простатата. Той е съществена част за здравето на косата и кожата.

Магнезият е минерал, участващ в огромен брой реакции на ензими и може да бъде открит най-вече в костите и мускулите. Той е изключително важна част за формиране на здрави кости, който също подкрепя имунната система и има действа успокояващо върху нервната система.

Комбинацията от магнезий и цинк увеличава производството на тестостерон и растежни фактори, подобни на инсулина. Тази синергична формула увеличава силата и съкращава процеса на възстановяване, като намалява риска от появата на травми. Цинкът и магнезият увелличават издръжливостта, стимулират мускулния растеж и помагат за укрепването на мускулната тъкан след голямо физическо натоварване. 

ZMA включва още съставката пиродиксин (или витамин B6), която участва в синтезирането и правилното усвояване на протеини и аминокиселини, поддържа имунната система и забавя процесите на стареене. 

92,41 лв. 68.75лв.

Начин на приемане

Приемат се по 3 капсули (за жени - 2) на гладно от 30 до 60 минути преди лягане. Да се избягва консумирането на млечни продукти, непосредствено преди и след приема на ZMA. 

Каква цел има

 

Повишава производството на хормони на растежа

Увеличава енергията и силата

Помага за усвояването на хранителни вещества

Увеличава мускулната маса 

Мощен антиоксидант

Подобрява съня

Повишава производството на инсулин

Естествена формула

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 60
Количество в опаковка 180 капсули
Количестно на доза 3.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Витамин B6 (Пиродоксин) 10.5 мг. 0%
Магнезий 450 мг. 0%
Цинк 30 мг. 0%

За Минерали Виж всички 208 продуктa

Минералите представляват значителна част от организма ни. Те действат като катализатори за много биологични реакции в тялото, включително мускулните реакции, предаване на импулси на нервната система, производство на хормони, храносмилане и усвояване на хранителнитe вещества от храните. Минералите взаимодействат с витамините, за да ги направят ефективни и полезни. Някои минерали действат като антиоксиданти, т.е. унищожават свободните радикали, които предизвикат преждевременно остаряване и болести като рак, сърдечни заболявания и други клетъчни увреждания. 

Коментари към ZMA 180 капсули

Добави коментар
Цинк, Магнезий и Витамин В6 ZMA 180 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Минерали на Primaforce, моля свържете се с нас на 0879202042.