ZMA X 90 капсули

Продукт №: G002197
Код на производителя: ZMA

Цинк и магнезий.

  • Марка:

ZMA е изцяло естествена минерална подкрепа на мускулите. Анаболна формула, съдържаща високо усвоими форми на цинк, магнезий и витамин B6 аспартат. Клинично тествана, за да поддържа мускулната сила значително по-голямо при сило натоварване. ZMA увеличава силата и нивата на тестостерон и насърчава релаксацията на мускулите след тренировка.

 


63.86лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

3 капсули за мъже, 2 капсули за жени дневно.

Каква цел има

Увеличава силата.

Странични ефекти

няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30 дози
Количество в опаковка 90 капсули
Количестно на доза 3.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Магнезий 150 мг 0%
Цинк 15 мг 0%

За Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори Виж всички 99 продуктa

Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори са едни от най-важните хормони за изграждане на мускулите. Наред с тази функция те допринасят за повишаване нивото на тестостерон в кръвта, засилването на сексуалното желание, нагона, издръжливостта, силата и склонността към агресия.Тези продукти стимулират и регулират нивата на тестостерон в организма. Тестостеронът спомага за увеличаването на силата и издръжливостта. Ароматазните инхибитори са регулатори на хормоните.

Коментари към ZMA X 90 капсули

Добави коментар
Цинк и магнезий. ZMA X 90 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори на , моля свържете се с нас на 0879202042.