Z-MAX Pure Nutrition 90 капсули

Продукт №: G007146
Код на производителя: PN1766

Цинк, магнезий и аспартат

Z-MAX 90 капсули има доказан ефект върху повишаването на тестостерона. ZMA e абревиатурата на известната комбинация от цинк, магнезий и аспартат(соли на минерала магнезий). Комбинацията от цинк, магнезий и витамин Б-6 подпомага възстановяването на мускулната тъкан след физическо натоварване. Тази формула ефикасно подпомага свободното, собствено производство на тестостерон в тялото – ключовият хормон за изграждане на чиста мускулна маса. Основните ползи от повишаването на нивата на тестостерон са повече сила, придружена с натрупването на качествен мускул, по-добро настроение, високи енергийни нива, както и, разбира се, повишено либидо.

Цинкът има спосопбността да подпомага цялостното здраве и да усили действието на имунната система. Освен това, той е част от над 200 ензимни реакции и подпомага действията на няколко хормона в човешкото тяло – растежен хормон, тестостерон, инсулин и естроген.

Магнезият поддържа баланс и подобрява функциите на мускулите и нервната система. Играе пилотна роля в производството на аеробна и анаеробна енергия. Добавеният мелатонин, в допълнение подпомага съня и релаксацията като, по този начин, намалява нивата на стрес – следователно и на кортизол в кръвта, и така значително подобрява мускулното възстановяване.


Ефекти:

  •     Увеличаване на тестостерона
  •     Покачване на мускулна маса
  •     Повишаване на силата
  •     Повишаване на издръжливостта

 

Начин на употреба: 

Приемайте една доза 30-60 минути вечер преди сън. Не по-малко от час след последното хранене. Да не се смесва с продукти съдържащи калций, тъй като намалява ефекта.


25.00лв.

За Минерали Виж всички 208 продуктa

Минералите представляват значителна част от организма ни. Те действат като катализатори за много биологични реакции в тялото, включително мускулните реакции, предаване на импулси на нервната система, производство на хормони, храносмилане и усвояване на хранителнитe вещества от храните. Минералите взаимодействат с витамините, за да ги направят ефективни и полезни. Някои минерали действат като антиоксиданти, т.е. унищожават свободните радикали, които предизвикат преждевременно остаряване и болести като рак, сърдечни заболявания и други клетъчни увреждания. 

Коментари към Z-MAX Pure Nutrition 90 капсули

Добави коментар
Цинк, магнезий и аспартат Z-MAX Pure Nutrition 90 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Минерали на PURE Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.