Звездички - 30 капсули

Продукт №: G005815
Код на производителя: 16-03385

Омега-3 за деца

  • Марка:
  • Вкус: Портокал

Омега 3 мастни киселини имат доказано благоприятно действие върху дейността на возъка, като подобряват концентрацията и паметта, а при децата и дейността на учене.

Освен това, те са известни с подобряване функцията на сърдечно-съдовата система и зрението. Понеже тялото е неспособно самостоятелно да произвежда такива мастни киселини, често се случва хората да имат недостиг на тях, особено децата.

Звездички е специално разработен продукт, осигуряващ на децата невероятен портокалов вкус и подобряване не физическото и психическо състояние. Голямата концентрация на рибена масло в продукта предлага на Вашите деца по-добро умствено развитие, намаляване на хиперактивността и отстраняване на постоянните промени в настроението.


22.22лв.

Начин на приемане

Приема се по 1 капсула на ден, като може да се сдъвче или преглътне. Тъй като обвивката от желатин на капсулата не съдържа някакви важни вещества, може да бъде изплювана след сдъвкване.

Каква цел има

  • За подобряване на зрението и функционирането на сърдечно-съдовата система.
  • За увеличаване на паметта и концентрацията.
  • За подобряване на мозъчната дейност.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 30
Количество в опаковка 30 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Витамин C 37.5 мг. 0%
Витамин D 3 мкг. 0%
Витамин А 500 мкг. 0%
Омега 3 175 мг. 0%

За Омега 3-6-9 Виж всички 61 продуктa

Рибеното масло съдържа така важните есенциални мастни киселини. Те са от голяма важност за тялото ни, но самият организъм не може сам да синтезира и трябва да ги приемаме под формата на хранителна добавка. Есенциалните мастни киселини подпомагат репродуктивната, имунната, нервната и сърдечно-съдовата система. Омега-3 и омега-6 киселините са двете основни групи на Есенциалните аминокиселини.

Коментари към Звездички - 30 капсули

Добави коментар
Омега-3 за деца Звездички - 30 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Омега 3-6-9 на , моля свържете се с нас на 0879202042.