Зърнастец кора 425 мг 100 капс Nature's Way

Продукт №: G004979
Код на производителя: 11300

Естествен продукт за нормално функциониране на черва, черен дроб

Зърнастец кора 425 мг 100 капс Nature's Way е известен и като Дива боя, са вид храсти, по-рядко се среща и като малки дървета от семейство Зърнастецови. Растат по Средиземноморието и Южна Европа (включително и в България). Използват се като багрила и в медицината. Растението произхожда от Америка, където дълго е използвано от индианците като естествено слабително средство. В Европа най-вероятно е пренесено от испанците. Повод за подобно предположение дава името му, с което то е известно в Западния свят – Cáscara Sagrada. В превод от испански, то означава „свещена кора на дърво”. Екстрактът от кората на зърнастец има очистителен и жлъчегонен ефект върху организма. Притежава разхлабващо действие, без да се отразява на нормалната функция на тънките черва. Ефектът настъпва в рамките на 6 до 10 часа след приемане на билката. Благоприятства храносмилането и абсорбцията на хранителните вещества. Екстрактът от зърнастец е напълно натурално, безопасно и ефективно слабително средство, така че може да се използва и от възрастни хора.

Приложение:
Допринася за нормалното функциониране на червата, черния дроб и храносмилането, както и за нормалното състояние на кожата.

Забележки:
Да не се използва при гадене или повръщане. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
Взимайте при нужда преди лягане с една чаша вода. За възрастни и деца над 12 години - по 1-2 капсули. За деца от 2 до 12 години - по една капсула. За деца под 2 години се консултирайте с лекар. Да не се приема повече от една седмица. Честата употреба може да доведе до зависимост.

Съдържание: в 2 капс. дн. доза
Американски зърнастец (кора) 850 mg 850 mg
Въглехидрати 1 g 1 g


Други съставки: Растителна капсула.


23,64 лв. 14.80лв.

Начин на приемане

Приемайте по една,две капсули дневно.

Каква цел има

Цялостно укрепва здравето.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Зърнастец кора 425 мг 100 капс Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт за нормално функциониране на черва, черен дроб Зърнастец кора 425 мг 100 капс Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.