Кюлевит - за регенерация на клетките 180 таблетки Calivita

Продукт №: G004730
Код на производителя: HC0004

Culevit

Кюлевит - за регенерация на клетките 180 таблетки Calivita дава определен сигнал на туморните клетки да започнат процеса на собственото си самоунищожаване, без това да влияе върху здравите клетки. Развитието на малигнени тумори би могло да се предотврати, чрез ежедневно внасяне на достатъчни количества от необходимите съставки, осигурявайки достатъчната им концентрация в кръвта, при което загубилите контрол малигнени клетки ще бъдат унищожени. В организма могат да се развият “абнормни” клетки, от които могат да се развият тумори. При нормалните и при патологичните клетки има различни метаболитни свойства. Докато здравите клетки поемат само строго определени количества хранителни вещества, съобразени с нуждите си, то малигнените клетки поемат всякакви количества хранителни вещества, което може да се превърне в гибелен край. Освен имунната система, срещу развитието на тумори има и друга защитна система. Ключова роля в метаболитните процеси на малигнените клетки, без да увреждат здравите клетки, играе специална комбинация от аминокиселини, витамини и въглехидрати, в подходящо съотношение. Самостоятелно тези вещества нямат ефект върху растежа на експериментално предизвикани тумори, докато заедно, в съответното съотношение, те могат да доведат до унищожаване на малигнените клетки.


Дозировка:
По 2 таблетки дневно, или по предписание.

Съдържание:
35 мг - Витамин C
1 мг - Витамин B6
0.8 мг - Витамин B2
0.08 мг - Биотин
78.39 мг - Аргинин
33.04 мг - Фенилаланин
31.03 мг - Хистидин
29.84 мг - Метионин
15.32 мг - Триптофан
23.47 мг - Маленова киселина
2.26 мг - Аденин


138,98 лв. 79.20лв.

Начин на приемане

2 таблетки дневно

Каква цел има

Профилактика за здраве

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 180
Количество в опаковка 180
Количестно на доза 1.00
Съставка Грамаж Процент
Биотин 0,08мг 0%
Витамин B2 (Рибофлавин) 0,8мг 0%
Витамин B6 (Пиродоксин) 1мг 0%
Витамин C 35мг 0%
Л-Фенилаланин 33.04 мг 0%
Л-аргинин 78.39мг 0%

За За възстановяване Виж всички 108 продуктa

Във тази категория спадат всички продукти за възстановяване след тежко физическо натоварване както и за по добро общо физическо здраве. Възстановяващите продукти е много важно да се приемат за да предотваратите разпадането на мускулните влакна.Храненето за така важното възстановяване след тренировка, следва да бъде основен приоритет за всеки сериозен атлет, а хранителните добавки неизменна част от менюто му.Веднага след тренировка, мускулите са “гладни“ за хранителни вещества като въглехидрати, протеини, витамини, минерали, както и някои мазнини. Всички те са от съществено значение за бързото възстановяване след интензивни /фитнес/ тренировки.

Коментари към Кюлевит - за регенерация на клетките 180 таблетки Calivita

Добави коментар
Culevit Кюлевит - за регенерация на клетките 180 таблетки Calivita не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други За възстановяване на CaliVita, моля свържете се с нас на 0879202042.