IsoPrime CFM 1kg

Продукт №: G002231
Код на производителя: 11584

Суроватъчен протеин

 • Марка: AMIX Nutrition
 • Вкус: Банан, Ванилия, Горски плодове, Канела и Ябълка, Курабийки с Крем, Шоколад, Ягода

Amix IsoPrime CFM Благодарение на процеса на микрофилтриране CFM (cross flow microfiltered), формулата включва минимално количество въглехидрати - само 0.2%, 0.8% мазнини и 0% захари. Amix IsoPrime CFM e специално създаден, за да ускори растежа на мускулна тъкан и да подобри възстановяването след тренировки.Това прави продуктът един от най-висококачествените протеини на пазара. Произведен по най-модерните технологии, за да гарантира ненадмината биологична стойност, този продукт насърчава и подпомага мускулния растеж по естествен и здравословен начин.

Основни характеристики:  • Протеин с изключително висока биологична активност

 

  • Стимулира растежа на мускулна тъкан

 

  • Ускорява възстановяването

 

  • Не съдържа липиди, холестерол или лактоза

 

  • Съдържа свободни аминокиселини

 

  • Незабавно усвояванеAmix IsoPrime CFM е богат на аминокиселини и се отличава с висока степен на усвояване. Верижно-разклонените аминокиселини BCAA във формулата подпомагат възстановяването на мускулната тъкан след натоварване. Amix IsoPrime CFM съдържа голямо количество L-глутамин, много важна аминокиселина, която насърчава производството на хормон на растежа, осигурява хидратация на клетките,ускорява възстановяването на мускулните влакна след интензивни тренировки и стимулира имунната система.

 

Формулата включва Digezyme® Multi-Enzyme Complex за оптимално усвояване на съставките. Той съдържа храносмилателни ензими като амилаза, протеаза и липаза, както и целулоза и лактаза. Храносмилателните ензими на това съединение са устойчиви на действието на стомашния сок и запазват храносмилателното си действие. Не са от животински произход.

 

Amix IsoPrime CFM не съдържа аспартат, а е подсладен със Splenda®,естествен подсладител, който има уникален вкус и не съдържа мазнини или добавена захар.

 

 

 


108.54лв.

Начин на приемане

Препоръчителен дневен прием:

Смесете 1-2 супени лъжици с 180-250 мл студена вода или нискомаслено мляко. Използвайте шейкър или блендер и разклатете за 30 секунди.

Приемайте 2-3 дози дневно между храненията в зависимост от дневната нужда от протеини.

Каква цел има

Ускоряване растежа на мускулната тъкан и подобряване възстановяването след тренировка.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 35 дози
Количество в опаковка 1 кг.
Количестно на доза 0.03 кг.
Съставка Грамаж Процент
Протеин 25.2 г. 0%
Калории от мазнини 4.5 0%
Общо Калории 105.6 0%
Мазнини (наситени) < 0.3 г. 0%
Общо Мазнини < 0.5 г. 0%

За Суроватъчни Протеини Виж всички 152 продуктa

Суроватъчните протеини  са едни от от най-известните елементи за изграждането на човешкото тяло. Суроватъчния протеин се извлича от суроватка това е първата форма на аминокиселините.Суроватъчния протеин може да стигне до 80 % чистота което го прави перфектният продукт за възстановяване и балансиране на белтъчните нива. Суроватъчния протеин като Хранителна добавка е неизменна част от хранителния режим на всеки активно и неактивно спортуващ.

Коментари към IsoPrime CFM 1kg

Добави коментар
Суроватъчен протеин IsoPrime CFM 1kg не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Суроватъчни Протеини на AMIX Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.