100% BEEF AMINO - 400 таблетки

Продукт №: G001104
Код на производителя: U1066

Телешки аминокиселини от месен протеин.

UNIVERSAL NUTRITION 100% BEEF AMINO - 400 таблетки е смесен продукт от говежди аминокиселини, които аминокиселини са извлечени от висококачествени говежди протеини изолат, говежди албумин концентрат и череният дроб от аржентински говеда. Във всяка таблетка от UNIVERSAL NUTRITION 100% BEEF AMINO - 400 таблетки съдържа пълен спектър от аминокиселини с висока концентрация, както и от много други необходими и основни хранителни вещества. При прием на продукта преди хранене, ще увеличим дневната си доза на аминокиселини в тялото. UNIVERSAL NUTRITION 100% BEEF AMINO - 400 таблетки вкарва в употреба анаболния потенциал на говеждото месо и в замяна осигурява подкрепа на тялото, за да увеличи мускулната маса. UNIVERSAL NUTRITION 100% BEEF AMINO - 400 таблетки е отличен начин да се извлекът всички отлични свойства на говеждото месо, без да се притеснявате от всякъкви недостатъци, като високото съдържание на мазнини, например.


80,71 лв. 58.00лв.

Начин на приемане

Вземайте по 3 таблетки преди ядене.

Каква цел има

За възстановяване след тежки физически натоварвания.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 133
Количество в опаковка 400 таблетки
Количестно на доза 3.01 таблетки

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към 100% BEEF AMINO - 400 таблетки

Добави коментар
Телешки аминокиселини от месен протеин. 100% BEEF AMINO - 400 таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на Universal Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.