Amino Complete 120 капсули x 850 мг Now Foods

Продукт №: G001292
Код на производителя: 0011

Аминокиселини за възстановяване

Amino Complete 120 капсули x 850 мг Now Foods е комбинация от 20-те есенциални и неесенциални аминокиселини. Аминокиселините са главните строителни блокове на протеина. Обикновено се класифицират на “заменими” и “незаменими” аминокиселини. “Заменимите” са тези, които тялото може да произведе само, а “незаменимите” тялото не може да произведе и задължително трябва да се приемат чрез храната или чрез хранителни добавки. Няколко от „заменимите” аминокиселини се считат условно за “незаменими”, което означава, че при определени състояния като наранявания, болести, увеличени стресови нива, интензивно физическо натоварване, тялото не може да ги произвежда в адекватни количества и те задължително трябва да се набавят допълнително. Продуктът Amino Complete е изключително полезен при възстановяване след физическо натоварване, тежки операции, стрес или дълго боледуване. Аминокиселините, съдържащи се в Amino Complete, са ключови за всички метаболитни процеси в организма.


Начин на употреба:

Една доза 30 минути преди тренировка, една след, между храненията;


40,35 лв. 29.00лв.

Начин на приемане

Като диетична добавка, приемайте 4 капсули 1 до 3 пъти дневно с храненията или между тяк, за предпочитане със сок.

Каква цел има

За възстановяване преди и след тежки тренировки. Доставя всички нужни аминокиселини на тялото.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30
Количество в опаковка 120
Количестно на доза 4.00
Съставка Грамаж Процент
Протеин 3 g 0%
Витамин B6 (Пиродоксин) 13 mg 0%
Общо Калории 15 0%

За Комплексни Аминокиселини Виж всички 85 продуктa

Комплексни Аминокиселини са химични съединения, в молекулата на които присъстват задължително аминогрупа и химична група, придаваща киселинни свойства на съединението. Коплексните аминокисели са съвкупност от всички незаменими и заменими аминокисели(Бцаа, в свободна форма както и есенцалните аминокиселини)

Коментари към Amino Complete 120 капсули x 850 мг Now Foods

Добави коментар
Аминокиселини за възстановяване Amino Complete 120 капсули x 850 мг Now Foods не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Комплексни Аминокиселини на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.