BCAA Cor Performance CELLUCOR 339 гр

Продукт №: G000910
Код на производителя: Cellc001

Aминокиселина за изграждане и възстановяване

  • Марка:
  • Вкус: Диня, Лимон, Плодов пунш, Тропически Плодове

BCAA Cor Performance CELLUCOR 339 гр разполага с клинично тествани дози BCAAs, Beta Alanine, Citrulline и HICA. Предразполага към изграждане и поддържане на мускулна маса, както и експлозивна мощ. В една доза от Cor-Performance BCAA има 3.2 грама клинично тестван Beta-Alanine.

Начин на употреба:
Приемайте 1-2 мерителни лъжички, разтворени в студена вода. Продукта може да се използва, както преди, по време, така и веднага след самата тренировка.


72,00 лв. 50.40лв.

Начин на приемане

Смесете 1-2 лъжички Cellucor COR Performance ß-BCAA в поне 8 oz. студена вода или друга напитка по избор дневно. Съвети: Cellucore COR Performance ß-BCAA могат да се вземат по всяко време преди, по време или веднага след интензивни тренировки. Cellucor COR Performance BCAA може да се смесва с различко количество вода, в зависимост от желания аромат и концентрация.

Каква цел има

За възстановяване и мускулно напомпване

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30 дози
Количество в опаковка 339 грама
Количестно на доза 11.30 грама
Съставка Грамаж Процент
Калций 0.75 грама 0%
Бета Аланин 1,6 грама 0%
Цитрулин Малат 2 грама 0%

За BCAA (Разклонена верига) Виж всички 135 продуктa

ВСАА (Разклонена верига)-Те са градивен елемент на мускулната маса и размери. Метаболизмът им протича директно в мускулите, поради което BCAA могат да подобрят задържането на азот. По този начин организмът си спестява други групи аминокиселини,

Коментари към BCAA Cor Performance CELLUCOR 339 гр

Добави коментар
Aминокиселина за изграждане и възстановяване BCAA Cor Performance CELLUCOR 339 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други BCAA (Разклонена верига) на , моля свържете се с нас на 0879202042.