CUT 4 HER + liquid 500мл

Продукт №: G002114
Код на производителя: ctl5h

Течен Л-карнитин.

  • Марка:

След успеха на изключително успешния продукт CUT 4 HER 4 + Nutrition също са разработили течната версия.
CUT HER LIQUID 4 + е хранителна добавка, направена от билкови екстракти, ацетилкарнитина, кофеин, витамини и минерали и подсладители в бутилки. Продуктът е специално насочен към жени, които се занимават с
интензивен спорт и с уникалния си състав допринася за по-добро физиологичното действие. В действителност, от една страна сместа VEM HER действа благоприятно върху липидния метаболизъм (гуарана, мате) и поддържане на загуба на тегло (зелен чай), от друга страна, екстракти от хвощ, аспержи и череша улесняват оттичането на течностите тялото.
Формулата е обогатен екстракт от цитруси, който поддържа храносмилателната функция и блансираното ниво на витамин C, ниацин и магнезий, спомагащи за нормален енергийния метаболизъм.


76.53лв.

Начин на приемане

20мл дневно.

Каква цел има

За отслабване.

Странични ефекти

няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 20 дози
Количество в опаковка 500мл
Количестно на доза 25.00мл
Съставка Грамаж Процент
Л-карнитин 500 мг 0%

За Л-Карнитин Виж всички 119 продуктa

Освен за сваляне на килограми, Л-карнитин може да се използва и за сила, енергия и издръжливост. Карнитинът прави тялото по енергично. Обяснениято затова е просто и всеки занимаващ се със спорт би трябвало да го знае. Карнитинът транспортира мазнините до митохондриите, където те се използват веднага за енергия.

Коментари към CUT 4 HER + liquid 500мл

Добави коментар
Течен Л-карнитин. CUT 4 HER + liquid 500мл не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Л-Карнитин на , моля свържете се с нас на 0879202042.